Sessizlik için Red vs Brown Switch

watheD

Hectopat
Daha fazla  
Araştırıyorum fakat pek de düzgün bir cevap bulamadım. Evdekileri rahatsız etmeyecek rahatça kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Oyun ve yazı odaklı, %60 klavye alacağım, Rampage parvus ya da Rampage Radiant K11, şu an kararsızım hangisi daha sessiz olur? Evdekileri rahatsız etmez brown switchi mi red switchi mi diye yardımcı olur musunuz?

Ikisi de sessiz. Ama Red bir tik daha sessiz diye biliyorum.

Biraz daha araştırın. Sessizlik için tabiki ki de red switch. Diğer tür tactile olduğu için daha tok bir ses çıkacaktır. Bütçeniz ne kadar?

Red daha sessiz.

Rampage almayın. Red ve brown'ın ses düzeyi hemen hemen aynıdır, yazı için brown daha iyidir, rahatsız etmez.

Red sessiz, tabii sıfır ses beklemeyin illaki ses olur. Brown ise red, blue karışımı, hissiyat olarak blue switche yakın ama ondan daha sessiz.

Biraz daha araştırın. Sessizlik için tabii ki ki de red switch. Diğer tür tactile olduğu için daha tok bir ses çıkacaktır. Bütçeniz ne kadar?

Hocam bütçem 1500 TL güzel bir %60 klavye arıyorum Rampage çok sorunluymuş almadım. Var mıdır bir öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…