just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Nisan 2023 #1 Setcard, multinet, edenred ticket, metropol gibi kartlar sadece personeller için midir?
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 just chillin dedi: Setcard, multinet, edenred ticket, metropol gibi kartlar sadece personeller için midir? Genişletmek için tıkla... Multinet ile mepaştan ve Cafe'lerden alışverişim olmuştu zamanında ama A101'den denediğimde olmuyordu. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Setcard, multinet, edenred ticket, metropol gibi kartlar sadece personeller için midir? Genişletmek için tıkla... Multinet ile mepaştan ve Cafe'lerden alışverişim olmuştu zamanında ama A101'den denediğimde olmuyordu.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Nisan 2023 #3 davidlaid dedi: Multinet ile mepaştan ve Cafe'lerden alışverişim olmuştu zamanında ama A101'den denediğimde olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Yani mesela bu kartlardan birini öğrenci birisi satın alıp kullanabilir mi? Konuda kastım buydu. Artı 0 Eksi
davidlaid dedi: Multinet ile mepaştan ve Cafe'lerden alışverişim olmuştu zamanında ama A101'den denediğimde olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Yani mesela bu kartlardan birini öğrenci birisi satın alıp kullanabilir mi? Konuda kastım buydu.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #4 just chillin dedi: Yani mesela bu kartlardan birini öğrenci birisi satın alıp kullanabilir mi? Konuda kastım buydu. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Yani mesela bu kartlardan birini öğrenci birisi satın alıp kullanabilir mi? Konuda kastım buydu. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin diye biliyorum.
KS KS just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Ocak 2024 #5 davidlaid dedi: Kullanabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendime ait yeni kart alabilir miyim yani? Artı 0 Eksi
davidlaid dedi: Kullanabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendime ait yeni kart alabilir miyim yani?