Cengiztr Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Başlıkta gördüğünüz gibi. Sett aşırı bozuk. Sett mainim derecelide, Sett'le 1 maç bile kaybetmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Başlıkta gördüğünüz gibi. Sett aşırı bozuk. Sett mainim derecelide, Sett'le 1 maç bile kaybetmedim.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 16 Haziran 2022 #2 Senna ve Mordekaiser karakterlerini de buraya eklemeliyiz. Bozuk olan çok karakter var.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Cengiztr dedi: Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Başlıkta gördüğünüz gibi. Sett aşırı bozuk. Sett mainim derecelide, Sett'le 1 maç bile kaybetmedim. Genişletmek için tıkla... Bozuk degil karşıma çıkan tüm Sett'leri yeniyorum.
Cengiztr dedi: Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Başlıkta gördüğünüz gibi. Sett aşırı bozuk. Sett mainim derecelide, Sett'le 1 maç bile kaybetmedim. Genişletmek için tıkla... Bozuk degil karşıma çıkan tüm Sett'leri yeniyorum.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 16 Haziran 2022 #4 Eskiden karşısında ben terliyordum şimdi terletiyorum. Çok güzel çar. Yakın zamanda yükleyip oynamayı düşünüyorum.
Eskiden karşısında ben terliyordum şimdi terletiyorum. Çok güzel çar. Yakın zamanda yükleyip oynamayı düşünüyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.243 Makaleler 3 Çözümler 195 16 Haziran 2022 #5 Elo kömür 5 ise çoğu çar bozuk olabilir.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 16 Haziran 2022 #6 Master Yi için aynısını söyleyen demirler var. Fakat yüksek eloda epey güçsüz. Sadece karşısında nasıl oynanması gerektiğini öğrenmek gerekiyor.
Master Yi için aynısını söyleyen demirler var. Fakat yüksek eloda epey güçsüz. Sadece karşısında nasıl oynanması gerektiğini öğrenmek gerekiyor.
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #7 Videolardaki karşı adclerin dominik ve cellad almadığına adım kadar eminim.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #8 Sette karşı alıyorsun mordeyi ilk item çivilinin sol tarafını alıyorsun 3 vurur.
Capellavega Femtopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 35 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Vardiya Zabiti 16 Haziran 2022 #9 Düşük eloda güçlü kalıyor çar çünkü rakipler Allah ne verdiyse dümdüz saldırıyor sonra W'yu bir yiyorlar kafalarına... Gold ve üstünde Sett yemiyor oynayan çok iyi değilse.
Düşük eloda güçlü kalıyor çar çünkü rakipler Allah ne verdiyse dümdüz saldırıyor sonra W'yu bir yiyorlar kafalarına... Gold ve üstünde Sett yemiyor oynayan çok iyi değilse.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.243 Makaleler 3 Çözümler 195 16 Haziran 2022 #10 ArthurMorgan33 dedi: Sette karşı alıyorsun mordeyi ilk item çivilinin sol tarafını alıyorsun 3 vurur. Genişletmek için tıkla... Ağır yara artık hiçbir işe yaramıyor. Onun yerine daha işlevsel bir eşya almak daha mantıklı.
ArthurMorgan33 dedi: Sette karşı alıyorsun mordeyi ilk item çivilinin sol tarafını alıyorsun 3 vurur. Genişletmek için tıkla... Ağır yara artık hiçbir işe yaramıyor. Onun yerine daha işlevsel bir eşya almak daha mantıklı.