Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.886 Çözümler 4 19 Haziran 2022 #31 Sett'e karşı Jax alırsanız kazanırsınız.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 20 Haziran 2022 #32 Kerembzd19 dedi: Sett 1V1 de güçlü fakat ctsini alırsam pek bir şey yapamazsın karşına bir Shen alsam ya da Fiora 1V1 matchupına kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Shen mi? Shen'in en büyük counteri settir brom imkanı yok lane falan kazanamazsın.
Kerembzd19 dedi: Sett 1V1 de güçlü fakat ctsini alırsam pek bir şey yapamazsın karşına bir Shen alsam ya da Fiora 1V1 matchupına kaybedersin. Genişletmek için tıkla... Shen mi? Shen'in en büyük counteri settir brom imkanı yok lane falan kazanamazsın.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.550 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Nisan 2023 #33 ItsAllGoodman dedi: Elo kömür 5 ise çoğu çar bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Kalay 2'de bile bozuk çar.
ItsAllGoodman dedi: Elo kömür 5 ise çoğu çar bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Kalay 2'de bile bozuk çar.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 3 Nisan 2023 #34 Wyu yersen biter vs. ama aşırı güçlü olduğunu düşünmüyorum.
fikretcnkya55 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 9 3 Nisan 2023 #35 ArthurMorgan33 dedi: Sette karşı alıyorsun mordeyi ilk item çivilinin sol tarafını alıyorsun 3 vurur. Genişletmek için tıkla... Kanka settin wsundan bir habersin heralde ilk item çivili ne xd
ArthurMorgan33 dedi: Sette karşı alıyorsun mordeyi ilk item çivilinin sol tarafını alıyorsun 3 vurur. Genişletmek için tıkla... Kanka settin wsundan bir habersin heralde ilk item çivili ne xd
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #36 Oynamayı bilirseniz ve tutuştur yemezseniz WW felaket bozuk bir çar.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 3 Nisan 2023 #37 Silinen üye dedi: Oynamayı bilirseniz ve tutuştur yemezseniz ww felaket bozuk bir çar. Genişletmek için tıkla... Ağır yaraya gelen bufftan sonra eski gücü yok.
Silinen üye dedi: Oynamayı bilirseniz ve tutuştur yemezseniz ww felaket bozuk bir çar. Genişletmek için tıkla... Ağır yaraya gelen bufftan sonra eski gücü yok.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #38 mavıuszed dedi: Ağır yaraya gelen bufftan sonra eski gücü yok. Genişletmek için tıkla... Elom düşük olduğu için dereceli maçlar için bir şey diyemem ama sıralı maçlarda çok iyi oynanıyor ww tabii oynamayalı biraz oldu. Ben millionun nasıl metaya girdiğini anlamadım.
mavıuszed dedi: Ağır yaraya gelen bufftan sonra eski gücü yok. Genişletmek için tıkla... Elom düşük olduğu için dereceli maçlar için bir şey diyemem ama sıralı maçlarda çok iyi oynanıyor ww tabii oynamayalı biraz oldu. Ben millionun nasıl metaya girdiğini anlamadım.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #39 Herkes Sett'in W'sunu çok abartmış tamam ben de Sett mainim ama karşıdaki azıcık çevik bir hero aldıysa çok kolay kaçabilir W'dan.
Herkes Sett'in W'sunu çok abartmış tamam ben de Sett mainim ama karşıdaki azıcık çevik bir hero aldıysa çok kolay kaçabilir W'dan.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Nisan 2023 #40 Shaco alıp milleti deli edin en bozuk hero Shaco'dur.