Çözüldü Setting wrong values in below sections may cause system to malfunction

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Oyun oynarken bilgisayar aniden mavi ekran verdi ve yeniden açıldı, bu şekilde döngüye girdi. Sonra Boot menusunh açtım ve "Advanced" seçeneğinde böyle bir uyarı var. BIOS ayarlarını sıfırlasam bir şey olur mu?
CPU Sıcaklığı: 40C
Anakart Sıcaklığı: 34C
Resmi unutmuşum:

Uyarıda şunu diyor: Aşağıda bulunan bölümlerdeki ayarları yanlış yapılandırmak sistem arızalarına neden olabilir.

Bu normal bir uyarı. Mavi ekran ile alakası yok.
BIOS ayarlarını sıfırlasam bir şey olur mu?
Hayır olmaz. IDE/AHCI ayarı belki bozulabilir, onu da ayarlamak kolay.

Uyarıda şunu diyor: Aşağıda bulunan bölümlerdeki ayarları yanlış yapılandırmak sistem arızalarına neden olabilir.

Bu normal bir uyarı. Mavi ekran ile alakası yok.
Güvenli modda açtım. Bu sefer mavi ekran yemedim. Ağ istemi ile güvenli modda açmak istiyorum, o ekrana dönmek için ne yapmam lazım

Güvenli modda açtım. Bu sefer mavi ekran yemedim. Ağ istemi ile güvenli modda açmak istiyorum, o ekrana dönmek için ne yapmam lazım

Mavi ekran dosyanızı paylaşırsanız daha çok yardım edebiliriz. Aşağıda gerekli rehber anlatımı mevcut.

Minidump dosyalarını aldım. Onları paylaşmak için ağ istemi ile güvenli mod başlatmak istiyorum çünkü ne usb bağlantısını ne ethernet bağlantısını tanıyor bilgisayar.

Seçeneklerde Ağ ile başlatma vardı. Sistemi yeniden başlatıp aynı şekilde ağ ile başlatabilirsiniz.

Hocam geç gördüm kusura bakmayın, aynı tekniği uygulanmıştım ve sonuç aldım . Anladığım kadarıyla sorun Windows 8 arayüzü uygulamasındaydı, SFC/SCANNOW sonrasında düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…