"Setup could not find a file on the specified path or disk." hatası

talhamurat004

Femtopat
Arkadaşlar benim 2 ay önce aldığım Excalibur G770 model bilgisayarım var. Ben dün Norton uygulamasının aboneğini satın aldım ve yükledim. Ardından taratıyordu tespitleri sil ve bilgisayarı kapa seçtim fakat Excalibur'un Game Control uygulamasını silmiş ve 1 dosyası kalmış, açılmıyor geri yükledim olmadı. Driver'ını Casper'ın sitesinden denedim olmadı, bu hatayı alıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG
4.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
WinRAR kullanıyor musunuz? Eğer WinRAR bilgisayarınızda varsa klasöre çıkartabilirsiniz. Klasörü çıkarttıktan sonra MSI dosyasını çalıştırın.
WinRAR: WinRAR
Eğer hala olmazsa İnternet'de aratmanız da fayda var.

WinRAR kullanıyor musunuz? Eğer WinRAR bilgisayarınızda varsa klasöre çıkartabilirsiniz. Klasörü çıkarttıktan sonra MSI dosyasını çalıştırın.
WinRAR: WinRAR
Eğer hala olmazsa Internet'de aratmanız da fayda var.

MSI dosyası yok.
Kurulumu kendin WinRAR ile klasöre çıkartmayı dene. Sonra da MSI dosyasını elle çalıştır. Olmazsa Norton siliyor olabilir, istisnalara ekle.

MSI dosyası nerede bilmiyorum ayrıca sanırım yok olmadığından sorun oluşuyor.
Kurulumu kendin WinRAR ile klasöre çıkartmayı dene. Sonra da MSI dosyasını elle çalıştır. Olmazsa Norton siliyor olabilir, istisnalara ekle.

Demek istiyor ki ilkte Casper Excalibur Control Center'ı silmek istiyor musunuz iyor evet diyorum dosya yok diyor hayır deyince kapatıyor anlamaıdm Casper'ın sitesinden indirdim zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı