Setup değişikliği

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar Setup'um bu şekilde. Sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim ve daha hoş bir görüntü oluşturabilirim? Bu arada herkes umarım istediği Setup'a tez zaman da kavuşur. :)

Dosya Ekleri

• 1644704722012.png
    1644704722012.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 115
Sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim ve daha hoş bir görüntü oluşturabilirim?

Windows'u etkinleştirirseniz masaüstü daha güzel görünür :)

Masanın altına RGB LED alabilirsiniz. Geceleri pavyon eğlenceleri yaparsınız.

Windows'u etkinleştirirseniz masaüstü daha güzel görünür :)

Masanın altına RGB LED alabilirsiniz. Geceleri pavyon eğlenceleri yaparsınız.
Hocam keşke key alacak param olsa ama yapacak bir şey yok. :)

Led fikrini düşünüyorum bir süredir ilerleyen zamanlarda bakacağım ona.

Kabloları monitörün ayağına kelepçeleyip görünmemelerini sağlamakla başlayabilirsin. Çok sıkmadan tabi, hem istediğinde kablo gelecek hem de USB girişlerinin geçebileceği genişlikte olacak.

Soldaki çekmecenin yüksekliğinde bir yükseltici ayak tarzı bir şey alıp monitörü yükseltebilir, altta kalacak boş kısmı da oyuncakla, kaktüsle falan doldurabilirsiniz.

Çekmecenin sol tarafta kalması kötü olmuş, cam yüzü içeri bakamıyor kasanın. Ama yinede tam yan konumlandırıp cam yüzeyin size doğru bakmasını sağlayabilirsiniz. Biraz da ışıklı ise kasanın içi güzel gözükür.

Monitörlerin arkasına hafif beyaz ledler koymak geceleri çok tatlı duruyor, öneririm. Bazen laptopumun arkasına telefonun flashını açıp koyuyorum.

Masanın yeşil yerleri çok çocuksu duruyor, siyaha boyayabilirsiniz.

Kabloları monitörün ayağına kelepçeleyip görünmemelerini sağlamakla başlayabilirsin. Çok sıkmadan tabi, hem istediğinde kablo gelecek hem de USB girişlerinin geçebileceği genişlikte olacak.

Soldaki çekmecenin yüksekliğinde bir yükseltici ayak tarzı bir şey alıp monitörü yükseltebilir, altta kalacak boş kısmı da oyuncakla, kaktüsle falan doldurabilirsiniz.

Çekmecenin sol tarafta kalması kötü olmuş, cam yüzü içeri bakamıyor kasanın. Ama yinede tam yan konumlandırıp cam yüzeyin size doğru bakmasını sağlayabilirsiniz. Biraz da ışıklı ise kasanın içi güzel gözükür.

Monitörlerin arkasına hafif beyaz ledler koymak geceleri çok tatlı duruyor, öneririm. Bazen laptopumun arkasına telefonun flashını açıp koyuyorum.
Hocam tavsiyeler için çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler hoşuma gitti ama sadece ilk yazdığınız kablo ile ilgili şeyi anlamadım. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?

Hocam tavsiyeler için çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler hoşuma gitti ama sadece ilk yazdığınız kablo ile ilgili şeyi anlamadım. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?
Monitörü tutan o MSI logolu ayak varya; klavyenin, farenin ve kulaklığın kablolarını ayağın o monitörü tutan arka demirine kelepçe ile bağlayabilirsiniz. Şu şekilde;

Untitled.png

Veya, monitörle soldaki çekmecenin arasındaki köşeye bir kablo deliği açıp hepsini oradan geçirebilirsiniz.

Eğer dediğim gibi bir yükseltme ayağı alırsanız, ona da gerek kalmaz, o alacağınız ayağın altına kalan boşluğa göderirsiniz kabloları.

Bir ara fazlaca Techsource izliyordum. O kanalda böyle setup yarışmaları falan oluyor. Oradan öğrendim bir şeyler. En önemli şeyler kablolama ve sadelik.

Monitörü tutan o MSI logolu ayak varya; klavyenin, farenin ve kulaklığın kablolarını ayağın o monitörü tutan arka demirine kelepçe ile bağlayabilirsiniz. Şu şekilde;

Eki Görüntüle 1303691
Veya, monitörle soldaki çekmecenin arasındaki köşeye bir kablo deliği açıp hepsini oradan geçirebilirsiniz
Şimdi anladım hocam bunu hemen yapacağım gerçekten çok mantıklı teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı