Daha fazla
- Meslek
- Yok
Sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim ve daha hoş bir görüntü oluşturabilirim?
Hocam keşke key alacak param olsa ama yapacak bir şey yok.Windows'u etkinleştirirseniz masaüstü daha güzel görünür
Masanın altına RGB LED alabilirsiniz. Geceleri pavyon eğlenceleri yaparsınız.
Hocam keşke key alacak param olsa ama yapacak bir şey yok.
Led fikrini düşünüyorum bir süredir ilerleyen zamanlarda bakacağım ona.
Hocam tavsiyeler için çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler hoşuma gitti ama sadece ilk yazdığınız kablo ile ilgili şeyi anlamadım. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?Kabloları monitörün ayağına kelepçeleyip görünmemelerini sağlamakla başlayabilirsin. Çok sıkmadan tabi, hem istediğinde kablo gelecek hem de USB girişlerinin geçebileceği genişlikte olacak.
Soldaki çekmecenin yüksekliğinde bir yükseltici ayak tarzı bir şey alıp monitörü yükseltebilir, altta kalacak boş kısmı da oyuncakla, kaktüsle falan doldurabilirsiniz.
Çekmecenin sol tarafta kalması kötü olmuş, cam yüzü içeri bakamıyor kasanın. Ama yinede tam yan konumlandırıp cam yüzeyin size doğru bakmasını sağlayabilirsiniz. Biraz da ışıklı ise kasanın içi güzel gözükür.
Monitörlerin arkasına hafif beyaz ledler koymak geceleri çok tatlı duruyor, öneririm. Bazen laptopumun arkasına telefonun flashını açıp koyuyorum.
Monitörü tutan o MSI logolu ayak varya; klavyenin, farenin ve kulaklığın kablolarını ayağın o monitörü tutan arka demirine kelepçe ile bağlayabilirsiniz. Şu şekilde;Hocam tavsiyeler için çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler hoşuma gitti ama sadece ilk yazdığınız kablo ile ilgili şeyi anlamadım. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?
Şimdi anladım hocam bunu hemen yapacağım gerçekten çok mantıklı teşekkürler.Monitörü tutan o MSI logolu ayak varya; klavyenin, farenin ve kulaklığın kablolarını ayağın o monitörü tutan arka demirine kelepçe ile bağlayabilirsiniz. Şu şekilde;
Eki Görüntüle 1303691
Veya, monitörle soldaki çekmecenin arasındaki köşeye bir kablo deliği açıp hepsini oradan geçirebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.