cagomago Hectopat Katılım 3 Mayıs 2013 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek AI Engineer 13 Ağustos 2018 #1 Merhaba, Chrome'dan indirdiğim Setup dosyaları düzgün formatta inmiyor ve kullanamıyorum. Brlikte aç seçeneğinden doğru formatı bulamıyorum.
Merhaba, Chrome'dan indirdiğim Setup dosyaları düzgün formatta inmiyor ve kullanamıyorum. Brlikte aç seçeneğinden doğru formatı bulamıyorum.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2018 #2 Mesela, fotoğraf atabilir misin?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2018 #3 Setup dosyasının uzantısı .exe olarak değiştirirsen çalışır. Eğer ISO dosyasıysa POWER ISO veya DEAMON tools ile açabilirsin.
Setup dosyasının uzantısı .exe olarak değiştirirsen çalışır. Eğer ISO dosyasıysa POWER ISO veya DEAMON tools ile açabilirsin.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.730 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2018 #4 cagomago dedi: Merhaba, Chrome'dan indirdiğim Setup dosyaları düzgün formatta inmiyor ve kullanamıyorum. Brlikte aç seçeneğinden doğru formatı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi formatta indiğini de yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
cagomago dedi: Merhaba, Chrome'dan indirdiğim Setup dosyaları düzgün formatta inmiyor ve kullanamıyorum. Brlikte aç seçeneğinden doğru formatı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi formatta indiğini de yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.
cagomago Hectopat Katılım 3 Mayıs 2013 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek AI Engineer 13 Ağustos 2018 #5 GKD dedi: Hangi formatta indiğini de yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Java dosyası
GKD dedi: Hangi formatta indiğini de yazarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Java dosyası
cagomago Hectopat Katılım 3 Mayıs 2013 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek AI Engineer 13 Ağustos 2018 #6 Sorun kurulu olan Java sürücüsü ile ilgiliymiş çözüldü, teşekkürler.