Setup dosyaları tepki vermiyor

STasaR

Hectopat
Bilgisayara format attım Office ve birkaç program kurmak istiyorum fakat programlar tepki vermiyorlar tıklıyorum hiçbir şekilde ne bir hata ne de bi belirti. Process Monitor programı ile hata kaydı aldım DLL hataları vardı, bu siteden onu çözdüm fakat RegQueryValue gibi hatalar veriyor. Name Not Found diyor. Registry Repair ile tarama yaptım hatalı programları düzelttim fakat yine aynı şey oluyor.
Process Monitör Hata Kaydı Burada Bir bakarsanız sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Recep Abi Bi El At Lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapmadan bir çözümü yok mu? Bu kayıt dosyalarını yeniden yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olabilir. Kaspersky gibi bir programla virüs taraması yapın. Çalışmazsa Kaspersky Rescue Disk de deneyebilirsiniz.

Eğer zararlı çıkmazsa ISO'nuzda sıkıntı olabilir. Yasal sitelerden ISO dosyasını indirin ve USB'ye yazdırın. Windows'u yeniden kurun. Aşağıya linkleri bıraktım.

Windows 10 ISO
Rufus

(Telefonda olduğum için sonuçlara bakamadım, kusura bakmayın.)

Birkaç yıl önce Windows 7 kurduğumda benzer bir hatayla karşılaşmıştım, setuplara iki kere tıklayınca hiçbir tepki yoktu, hata mesajı vs. ve setupın bulunduğu klasörü de kapatamıyordum. Eğer aynı hataysa 10-15 dakika sonra kendiliğinden setup açılıyordu. Setupa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır, hiçbir hata mesajı almazsan 10-15 hatta 30 dakika beklersen açılabilir.

Birkaç yıl önce Windows 7 kurduğumda benzer bir hatayla karşılaşmıştım, setuplara iki kere tıklayınca hiçbir tepki yoktu, hata mesajı vs. ve setupın bulunduğu klasörü de kapatamıyordum. Eğer aynı hataysa 10-15 dakika sonra kendiliğinden setup açılıyordu. Setupa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır, hiçbir hata mesajı almazsan 10-15 hatta 30 dakika beklersen açılabilir.

Yok hiç açılmıyor. Görev Yöneticisi'nde de gözükmüyor.

Format atmayı deneyin. Sorun yazılımsal gibi duruyor. Önceki gönderimde linkleri paylaşmıştım.

Virüs olabilir. Kaspersky gibi bir programla virüs taraması yapın. Çalışmazsa Kaspersky Rescue Disk de deneyebilirsiniz.

Eğer zararlı çıkmazsa ISO'nuzda sıkıntı olabilir. Yasal sitelerden ISO dosyasını indirin ve USB'ye yazdırın. Windows'u yeniden kurun. Aşağıya linkleri bıraktım.

Windows 10 ISO
Rufus

(Telefonda olduğum için sonuçlara bakamadım, kusura bakmayın.)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı