STasaR Hectopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 6 4 Ekim 2018 #11 yika38 dedi: Format atmayı deneyin. Sorun yazılımsal gibi duruyor. Önceki gönderimde linkleri paylaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Acaba format işlemini ayarlardan yapsam olur mu? windows 10 larda sıfırlama işlemi yapabilmeyi bize sunuyor. Tamamen sıfırlasam sorun çözülür mü?
yika38 dedi: Format atmayı deneyin. Sorun yazılımsal gibi duruyor. Önceki gönderimde linkleri paylaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Acaba format işlemini ayarlardan yapsam olur mu? windows 10 larda sıfırlama işlemi yapabilmeyi bize sunuyor. Tamamen sıfırlasam sorun çözülür mü?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.453 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 4 Ekim 2018 #12 STasaR dedi: Acaba format işlemini ayarlardan yapsam olur mu? Windows 10'larda sıfırlama işlemi yapabilmeyi bize sunuyor. Tamamen sıfırlasam sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz yöntemin garantisi yok. Sıfırlama seçeneği olabilir ama sorununuz çözülmeyebilir. USB ile sıfırdan kurulum yaoarsanız daha iyi sonuçlara ulaşırsınız. Linkleri önceki gönderilerimden birinde paylaştım. yika38 dedi: (...) ISO'nuzda sıkıntı olabilir. Yasal sitelerden ISO dosyasını indirin ve USB'ye yazdırın. Windows'u yeniden kurun. Aşağıya linkleri bıraktım. Windows 10 ISO Rufus Genişletmek için tıkla...
STasaR dedi: Acaba format işlemini ayarlardan yapsam olur mu? Windows 10'larda sıfırlama işlemi yapabilmeyi bize sunuyor. Tamamen sıfırlasam sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz yöntemin garantisi yok. Sıfırlama seçeneği olabilir ama sorununuz çözülmeyebilir. USB ile sıfırdan kurulum yaoarsanız daha iyi sonuçlara ulaşırsınız. Linkleri önceki gönderilerimden birinde paylaştım. yika38 dedi: (...) ISO'nuzda sıkıntı olabilir. Yasal sitelerden ISO dosyasını indirin ve USB'ye yazdırın. Windows'u yeniden kurun. Aşağıya linkleri bıraktım. Windows 10 ISO Rufus Genişletmek için tıkla...