Setup dosyası açılmıyor

Osimhen Paşa

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Hocamlar ben Windows 11 skip tmp özelliği ile geçtim ve pişman oldum. Windows 11 çok kötüymüş ve ben Windows 10'a geri dönmek için Windows 10 ISO indirdim orijinal siteden ve o ISO'nun içindeki setup dosyası çalıştırdığımda bir an arayüz geliyor, kapanıyor ve bir CMD açılıp kapanıyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamlar ben Windows 11 skip tmp özelliği ile geçtim ve pişman oldum. Windows 11 çok kötüymüş ve ben Windows 10'a geri dönmek için Windows 10 ISO indirdim orijinal siteden ve o ISO'nun içindeki setup dosyası çalıştırdığımda bir an arayüz geliyor, kapanıyor ve bir CMD açılıp kapanıyor. Çözümü nedir?
USB ile formatlasan olmaz mı?

Öyle geçemezsiniz ki?

Hocam ben bir YouTube kanalında öyle gördüm

Hocam olurda öylede hem dosyaların çoğunluğu gider hem de lisansım

Lisansın OEM ise gitmez. Retail ise windoss hesabını girince gelir. MAK ise bir daha girersin.
Öyle yaparsan bilgisayarda 2 işletim sistemi olur. Dedikleriniz pek uymuyor. Yada ben anlamıyorum.

Lisansın OEM ise gitmez. Retail ise windoss hesabını girince gelir. MAK ise bir daha girersin.
Öyle yaparsan bilgisayarda 2 işletim sistemi olur. Dedikleriniz pek uymuyor. Ya da ben anlamıyorum.

Hocam ben zaten ilk baştan beri format atmak istemiyorum ama galiba Retail

Windows 10'a dediğiniz yöntem ile döner iseniz dosyalarınız zaten gidecek. Windows 11'de kalacak. Windows 11 silinmeyecek.
Eğer yükselterek geçtiyseniz tekrar geri dusurebiliyordunuz sanırım.

Evet geri düşürebiliyorum ama o sadece 10 günlük ve artık o tuş iptal oldu YouTube'da bir video görmüştüm bilgisayarı ilk Windows 11 yaptığım güne gönderiyor ve oradan direkt bütün her şeyle kurtarabiliyorsun ama öyle geriye sarınca da şimdi yaptığım işlemler gidiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı