Setup Dosyası Hazırlama

Kardeşim hiç ugrasmadan neyi setup yapcaksan resource olarak form'a ekle çıkaracagı dizini filan ayarla forum giriş ıd pass lı yada keyli yap
hacı abi sana ne diye setup lazım yardımcı olabilirim belki konu detayı verirsen.

Hocam detaylık birşey yok ki. Merak sadece hani battlefield 4 de macro falan hazırlıyolar onları satmak için kod falan satın alıyosun. Çok ilgimi çekti ne bilim merak ettim baya . Bu sadece...

Hocam özel msj atamıyorum sen bana biyerden kişisel adresini bırak facebook skype vs. daha detaylı görüşelim en azından merakını gideririz belki

Hocam özel msj atamıyorum sen bana biyerden kişisel adresini bırak facebook skype vs. daha detaylı görüşelim en azından merakını gideririz belki
Skype falan yok ama face adresimin linkini yazıyorum inş yasak değildir. Zaten günde 1 defa dilbilgisinden ceza alıyorum buda yasaksa köklü kapatırlar hesabımı
Ama şu soruma bi cevap bulayım gerisi hiç önemli değil...

<a href="/" title="Facebook Ana Sayfası&#039;na Git"><i class="fb_logo img sp_6gM6z_J0XH8 sx_80cd2a"><u>Facebook logosu</u></i></a>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…