UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 10 Ekim 2019 #1 Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir?
Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir?
Çözüm UTKU123161 24 Mart 2021 Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi
Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #2 Her setup da mı yoksa sadece belirli bi uygulamanın setupunda mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Ekim 2019 #3 Ani kapanma mı? Yeniden başlatma mı? Bilgisayar özellikleri neler ayrıca? Artı 0 Eksi
KS KS UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 10 Ekim 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Ani kapanma mı? Yeniden başlatma mı? Bilgisayar özellikleri neler ayrıca? Genişletmek için tıkla... Ani kapanma oluyor. mantion dedi: Her setup da mı yoksa sadece belirli bi uygulamanın setupunda mı? Genişletmek için tıkla... Her setup. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ani kapanma mı? Yeniden başlatma mı? Bilgisayar özellikleri neler ayrıca? Genişletmek için tıkla... Ani kapanma oluyor. mantion dedi: Her setup da mı yoksa sadece belirli bi uygulamanın setupunda mı? Genişletmek için tıkla... Her setup.
Q u a L i t y Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 254 Çözümler 4 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #5 UTKU123161 dedi: Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam geçenlerde bilgisayara bulaşan virüs nasıl silinir? Adlı bir konu açmıştınız. Kapanmanın sebepi sisteme bulaşan virüs olmasın? Artı 0 Eksi
UTKU123161 dedi: Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam geçenlerde bilgisayara bulaşan virüs nasıl silinir? Adlı bir konu açmıştınız. Kapanmanın sebepi sisteme bulaşan virüs olmasın?
KS KS UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 10 Ekim 2019 #6 Q u a L i t y dedi: Yanılmıyorsam geçenlerde bilgisayara bulaşan virüs nasıl silinir? Adlı bir konu açmıştınız. Kapanmanın sebepi sisteme bulaşan virüs olmasın? Genişletmek için tıkla... Format attım ve windows 10 kurdum. Ayrıca virüsten öncede böyle bir sıkıntı vardı. Artı 0 Eksi
Q u a L i t y dedi: Yanılmıyorsam geçenlerde bilgisayara bulaşan virüs nasıl silinir? Adlı bir konu açmıştınız. Kapanmanın sebepi sisteme bulaşan virüs olmasın? Genişletmek için tıkla... Format attım ve windows 10 kurdum. Ayrıca virüsten öncede böyle bir sıkıntı vardı.
Q u a L i t y Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 254 Çözümler 4 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #7 Yakın zamanda sisteme fan ekledinizmi? PSU'dan kaynaklı bir sorun olabilir. PSU kablonuzu değiştirip, deneme yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yakın zamanda sisteme fan ekledinizmi? PSU'dan kaynaklı bir sorun olabilir. PSU kablonuzu değiştirip, deneme yapabilirsiniz.
KS KS UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 10 Ekim 2019 #8 Q u a L i t y dedi: Yakın zamanda sisteme fan ekledinizmi? PSU'dan kaynaklı bir sorun olabilir. PSU kablonuzu değiştirip, deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fan eklemesi yapmadım. Psu kablosunuda deniceğim. Sorun çözülmedi. Kafayı yemek üzereyim. Lol bile kuramıyorum. Artı 0 Eksi
Q u a L i t y dedi: Yakın zamanda sisteme fan ekledinizmi? PSU'dan kaynaklı bir sorun olabilir. PSU kablonuzu değiştirip, deneme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fan eklemesi yapmadım. Psu kablosunuda deniceğim. Sorun çözülmedi. Kafayı yemek üzereyim. Lol bile kuramıyorum.
Asxte Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-9600KF Cpu @ 3.70GHz AMD Radeon RX6600 8GB ASUS Prime B365M-K DDR4 16GB Ram ST2000DM0008-UB102 2TB Harddisk Toshiba-RC500 500GB SSD Xigmatek X-Power 650W 80+ Acer Nitro RG321qu 31.5" 170Hz 1ms Gamepower Calypso Blue Switch Logitech G102 Rampage SN-R10 Salondan çaldığım koltuk Cinsiyet Erkek Meslek Oto Elektronik 14 Ocak 2021 #9 Sa bende de aynı durum var çözebildin mi? Artı 0 Eksi
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 14 Ocak 2021 #10 Neden hortlatıyorsun? Asxte dedi: Sa bende de aynı durum var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... 5 mesajın olduğu için açıklıyorum. Tarihi çok geçmiş konulara gereksiz mesaj atmak yasak. Yeni konu açabilirsin. Artı 0 Eksi
Neden hortlatıyorsun? Asxte dedi: Sa bende de aynı durum var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... 5 mesajın olduğu için açıklıyorum. Tarihi çok geçmiş konulara gereksiz mesaj atmak yasak. Yeni konu açabilirsin.