UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 10 Ekim 2019 #1 Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir?
Merhabalar, bilgisayarımda setup kurarken bilgisayarım kapanıyor. Steam'dan indirme yaparken veya oyun oynarken olmuyor. Sizce sorun nedir?
Çözüm UTKU123161 24 Mart 2021 Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi
Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Mart 2021 #11 Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Artı 0 Eksi
KS KS UTKU123161 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 24 Mart 2021 #12 Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Genelde PSU kaynaklı bu sorun. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci macunu tazeledim ve sorun ortadan kalktı. İlgin için sana ve arkadaşlara teşekkür ederim Recep abi