Çözüldü 'Setup failed to generate the SSL keys necessary to run VMware server' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waitdeath

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selamlar,
Bugün VMware workstation Pro yazılımını yüklemek istedim. Bilmektesiniz ki bu program bir sanal işletim sistemi yazılımı.
Ancak hiçbir kurulumda yaşamadığım bir hata ile karşılaştım.

Setup failed to generate the SSL keys necessary to run VMware server. Click ok to cancel this installation.

Bu hata kurulum ortalarında ortaya çıkıyor ve benim kurulumumu sonlandırmaya zorladı.
İnternette kaynaklar yok denecek kadar az. Kendi sitelerinde yayınlanmış bir çözüm var fakat hiç açıklayıcı değil.
Yardımlarınızı bekliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ya da kendi forumlarında yazdıklarına göre;
Openssl dosyasını adını değiştirmem gerekiyormuş. Ancak ben %path%'de taradım ve bulamadım.

Sizlere kısacası iki sorum var;
Bu sorunun çözümü nedir? Ya da openssl dosyası bilgisayarda nerededir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm notu:

VMware Workstation Pro yazılımının 15 sürümü ile bu hata alındı. Ben ise 14 sürümünü yükleyerek bu hatayı engelledim. Böylelikle hata 3 kasım 2019 yayınlanan 14.1.8 ile çözülmüş oldu.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı