328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.172 Makaleler 10 Çözümler 59 19 Nisan 2025 #21 Lyarouu dedi: Keşke delikli halde gümüş olsa ama artık yapacak bir şey yok pazartesi sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... X Mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Valla şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi.
Lyarouu dedi: Keşke delikli halde gümüş olsa ama artık yapacak bir şey yok pazartesi sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... X Mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Valla şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi.
Lyarouu Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte 4060 AMD Ryzen 5 5600X GSkill Ripjaws 8x2 RAM MLD M500 Ultra 1Tb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #22 328914 dedi: X mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Vallahi şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir versiyonda gümüş delikli yok maalesef. Yani yanları delikli diyorum. 328914 dedi: X mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Vallahi şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu arada eloshapes ten baktım düz Pro alacağım sanırım. Son düzenleme: 20 Nisan 2025
328914 dedi: X mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Vallahi şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir versiyonda gümüş delikli yok maalesef. Yani yanları delikli diyorum. 328914 dedi: X mini Pro zaten delikli değil mi hocam? Vallahi şu an imkan olsa direkt alacağım alet kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu arada eloshapes ten baktım düz Pro alacağım sanırım.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.172 Makaleler 10 Çözümler 59 20 Nisan 2025 #23 Lyarouu dedi: Hiçbir versiyonda gümüş delikli yok maalesef. Yani yanları delikli diyorum. Eki Görüntüle 2474290 Bu arada eloshapes ten baktım düz Pro alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam her türlü memnun kalacağınız seçenekler, Mini tercih meselesi tamamen.
Lyarouu dedi: Hiçbir versiyonda gümüş delikli yok maalesef. Yani yanları delikli diyorum. Eki Görüntüle 2474290 Bu arada eloshapes ten baktım düz Pro alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam her türlü memnun kalacağınız seçenekler, Mini tercih meselesi tamamen.