Çözüldü Setup ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Repack olduğu için öyle olması normal SSD yoksa saatler sürüyor. Beklemen lazım.
Hocam konu başlığını okudunuz mu? Setup ilerlemiyor diyor. Epic Games veya Steam demiyor.
Ben de öyle yaptım? Cyberpunk 2077 satın almayı beklerken Repack dosyasını indirdim ve bu konuda yardım istedim. Bu korsan değil, satın almadığı oyunu oynamadığı sürece sorun yok.

Epic Games veya Steam demiyor.
O zaman sadece Rockstar Games Launcher üzerinden olur. Sadece Epic Games ya da Steam üzerinden düşünmek doğru olmaz ki. Mesela benim oyunum ne Epic Games üzerinden ne de Steam üzerinden. Benim ki Rockstar Games Launcher üzerinden sadece.

Repack olduğu için öyle olması normal SSD yoksa saatler sürüyor. Beklemen lazım.
hocam ben dil indirmelerinden sadece ingilizceyi indirdim diger dilleri tiklemedim bende de %91.8 de takılı kaldi ve 11 saat oldu bu %91.8 lik indirme 3,5 saatte oldu hala bekliyorum beklemeye devam edeyim mi iner mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…