Hocam konudan bağımsız mouse pad çok hoşuma gitti markası nedir?
www.klassegear.com
Aslında güzel, ancak fazla dolu gibi geldi gözüme, masanızmı küçük kaldı bilemedim.
Bence eksik yok harika. Mousepad yaninda kalan o aradaki boşluğa hoşunuza giden figür araba veyahut süs, gece lambası, hafif loş isiklandirma falan olabilir.
bence kotu degıl daha once klassegear long teng kullandım buna yenı gectım dıgerınden yuzey olarak farkı yok gıbı ama long teng cok ovuluyorBu arada desen harici güzel bir pad değil.![]()
Klasse Gosu Gaming Mousepad
KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar.www.klassegear.com
40X48 padden 50x50 gectım bıraz dar gıbı gozukuyor ama L masa gayet buyuk bence tesekkur ederımAslında güzel, ancak fazla dolu gibi geldi gözüme, masanızmı küçük kaldı bilemedim.
bende ıstıyorum duvarı dekore etmek ama tasınma durumumuz var gıttıgımız yerede uymayabılrı daha bellı olmadıgı ıcın hareket edemıyorum tesekkur ederımMasa rengi sıktıysa kaplama yapabilirsin, fotoğrafta görünene göre monitör üstündeki duvara bişeyler eklemek lazım gibi oraya çalış bence başka bişey yapmana gerek yok
Burada tartışılacak şey değil ama övüldüğü kadar yerilen bir pad.bence kotu degıl daha once klassegear long teng kullandım buna yenı gectım dıgerınden yuzey olarak farkı yok gıbı ama long teng cok ovuluyor
40X48 padden 50x50 gectım bıraz dar gıbı gozukuyor ama L masa gayet buyuk bence tesekkur ederım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.