Setup nasıl düzeltilir?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?

Dosya Ekleri

• 1bc90fcb-f735-425b-bb0a-770b4c9a73dd.jpg
    1bc90fcb-f735-425b-bb0a-770b4c9a73dd.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 79
Klavye ve monitör standı alabilirsin mouse pad bayağı kirli duruyor kablolar bayağı dağınık wallpaper bana göre hoş değil sana kalmış değişebilirsin ekstra olarak görev çubuğunu TranslucentTB programı ile saydam yapabilirsin.

Arkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?

Klavye al çöpleri temizle ve bir kutu gibi bir şey al üçlü prizi falan ona koy. Mouse pad al.

Klavye ve monitör standı alabilirsin mouse pad bayağı kirli duruyor kablolar bayağı dağınık wallpaper bana göre hoş değil sana kalmış değişebilirsin ekstra olarak görev çubuğunu TranslucentTB programı ile saydam yapabilirsin.
Stand aklımda. Direk yeni mousepad almayı düşünüyorum

Bence arkaya LED doseyin kablo duzeni yapın monitoru sola ve azıcık kendinize dogru cekin laptopuda orta sekilde yaklastırın masaüstüne güzel laptop ile gecisli bir şey yapın isigida masanın yatay olarak ortasına koyun (baskısmındaki ortası)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı