Bugrawan1A Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar ben bu uygulamaya tıklıyorum, yönetici izni istiyor. Veriyorum, verdikten sonra uygulamada tepki yok. Nasıl çözerim? Dosya Ekleri 1650722410658.png 2,2 KB · Görüntüleme: 98 1650722455258.png 2,2 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar ben bu uygulamaya tıklıyorum, yönetici izni istiyor. Veriyorum, verdikten sonra uygulamada tepki yok. Nasıl çözerim?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #11 Hocam .dll uzantılı dosya olmalı yanında. Kaspersky ile taratın. Artı 0 Eksi
KS KS Bugrawan1A Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #12 Prime777 dedi: Direkt içinden kabak gibi sadece setup mu vardı? Genişletmek için tıkla... Kanka bak şimdi uygulama kurulu geldi. O setup uygulama için gerekli uygulama kurulu geldi elime. Prime777 dedi: Crack uygulamanın Setup'una benziyor. Ben crack oyun kurarken setup simgesi böyleydi. Hangi uygulama bu? Genişletmek için tıkla... Kanka bir tane uygulamanın açılması için gereken dosya. Greenville dedi: Hocam .dll uzantılı dosya olmalı yanında. Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Kanka bulamadım direkt link atar mısın? Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Direkt içinden kabak gibi sadece setup mu vardı? Genişletmek için tıkla... Kanka bak şimdi uygulama kurulu geldi. O setup uygulama için gerekli uygulama kurulu geldi elime. Prime777 dedi: Crack uygulamanın Setup'una benziyor. Ben crack oyun kurarken setup simgesi böyleydi. Hangi uygulama bu? Genişletmek için tıkla... Kanka bir tane uygulamanın açılması için gereken dosya. Greenville dedi: Hocam .dll uzantılı dosya olmalı yanında. Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Kanka bulamadım direkt link atar mısın?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #13 Bugrawan1A dedi: Kanka bak şimdi uygulama kurulu geldi. O setup uygulama için gerekli uygulama kurulu geldi elime. Kanka bir tane uygulamanın açılması için gereken dosya. Kanka bulamadım direkt link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Artı -1 Eksi
Bugrawan1A dedi: Kanka bak şimdi uygulama kurulu geldi. O setup uygulama için gerekli uygulama kurulu geldi elime. Kanka bir tane uygulamanın açılması için gereken dosya. Kanka bulamadım direkt link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr