Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2016 #1 Evet virüs girdi. Temizlemeye uğraştım ama 1 tanesi kaldırılmıyor nasıl yapabilirim ? (O Setup işte kalkmıyor virüs) Düzenleme: Şimdi Windows Defender'a baktım ve açık değil açılmıyor da, her şey gri. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2016
Evet virüs girdi. Temizlemeye uğraştım ama 1 tanesi kaldırılmıyor nasıl yapabilirim ? (O Setup işte kalkmıyor virüs) Düzenleme: Şimdi Windows Defender'a baktım ve açık değil açılmıyor da, her şey gri.
denizhan kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 243 Çözümler 1 24 Şubat 2016 #2 Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR Tam tarama yapın bulamazsa bunu deneyin. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR Tam tarama yapın bulamazsa bunu deneyin. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2016 #3 denizhan kaya dedi: Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR Tam tarama yapın bulamazsa bunu deneyin. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Genişletmek için tıkla... sana çok teşekkür ederim iyi insan hepsi gitti...
denizhan kaya dedi: Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR Tam tarama yapın bulamazsa bunu deneyin. Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın Genişletmek için tıkla... sana çok teşekkür ederim iyi insan hepsi gitti...
denizhan kaya Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 243 Çözümler 1 26 Şubat 2016 #4 Sevindim. Ne mutlu bana rica ederim.
ayberk201 Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 bu virüsü görev yöneticisinde buldum dosya konumunu açtım kendisini sildi yanında rar dosyası vardı