WXeray
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar selam. Kardeşimin sistemini biraz dekore etmek, göze hitap edecek şekle sokmak istiyorum. Kasayı yukarı aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Biraz kalabalık gözüktü gözüme. Altta iken daha temiz daha sade duruyordu. Zaten o kadar şık duran bir kasa değil. Alta geri alınır mı sizce? Bunun haricinde mouse pad yok farkındayım. Linkteki mouse pad güzel gibi onu alacağım. Geri kalan dekorasyon önerileri size kalmış. Duvara duvar kâğıdı ile kaplama yapmayı da düşünüyorum. Beyaz tuğla desenli kaplayabilirim. Sarmaşık bitkiler oluyor setuplarda kullanıyorlar güzel duruyor. Duvara neon RGB LED yapılabilir. Ben aklımdakileri belirttim sizden de spesifik bir şey beklemiyorum bütün önerilere tavsiyelere açığım. Aklınıza gelen güzel duracağını düşündüğünüz her şeyi önerebilirsiniz.
Mouse pad: KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Mouse pad: KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları