Setup yenileme tavsiyesi

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Kardeşimin sistemini biraz dekore etmek, göze hitap edecek şekle sokmak istiyorum. Kasayı yukarı aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Biraz kalabalık gözüktü gözüme. Altta iken daha temiz daha sade duruyordu. Zaten o kadar şık duran bir kasa değil. Alta geri alınır mı sizce? Bunun haricinde mouse pad yok farkındayım. Linkteki mouse pad güzel gibi onu alacağım. Geri kalan dekorasyon önerileri size kalmış. Duvara duvar kâğıdı ile kaplama yapmayı da düşünüyorum. Beyaz tuğla desenli kaplayabilirim. Sarmaşık bitkiler oluyor setuplarda kullanıyorlar güzel duruyor. Duvara neon RGB LED yapılabilir. Ben aklımdakileri belirttim sizden de spesifik bir şey beklemiyorum bütün önerilere tavsiyelere açığım. Aklınıza gelen güzel duracağını düşündüğünüz her şeyi önerebilirsiniz.

Mouse pad: KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları

Dosya Ekleri

• file_00000000c77c71f4b357182194fbb6ed(1)(1).jpg
    file_00000000c77c71f4b357182194fbb6ed(1)(1).jpg
    386,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20260118_220215_Gallery(1)(1).jpg
    Screenshot_20260118_220215_Gallery(1)(1).jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 20260118_222523.jpg
    20260118_222523.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 20260118_222634.jpg
    20260118_222634.jpg
    208,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu masanın kasa bölümüne kasanızı koyarsanız soğutması pek iyi çalısmaz. Yukarıda olması iyi olmus, engeli yoksa kalsın öyle. Masa üzerine yapay bitki alabilirsiniz. Monitör lambası alabilirsiniz. Duvara şunun gibi ürünler alabilirsiniz eğer renkli bir şeyler isterseniz.

Eğer engeli yoksa monitör yükseltmesini kaldırabilirsiniz. Çıkıyorsa eğer tabii, Bence kötü duruyor ama kişisel bir şeydir tabii seviyorsanız orası ayrı.

Kasa altta daha iyi çünkü masada yer yok. Klavye ve farenin aydınlatmalarını kırmızı renk yap. Mousepadi aynı şekilde kırmızı beyaz karışımı bir şey al. Birede istersen masa arkasına şerit LED döşeyip onu da kırmızı veya beyaz renk yap.

Kasa altta daha iyi çünkü masada yer yok. Klavye ve farenin aydınlatmalarını kırmızı renk yap. Mousepadi aynı şekilde kırmızı beyaz karışımı bir şey al. Birede istersen masa arkasına şerit LED döşeyip onu da kırmızı veya beyaz renk yap.

Başka yere koymus masaya değil.

Monitörünüz uygunsa şu ürünü almanızı kesinlikle öneririm.

Yan monitörüm ve ana monitörümde var. Çok iyi bir şey.

Bence altta daha iyi durmuş ama soğutmanın çalışmasını zorlar ve tozlanma yapar

Bence altta daha iyi durmuş ama soğutmanın çalışmasını zorlar ve tozlanma yapar

Konu daha iyi durmasından ziyade kasanın soğuması zorlaşır öyle. Özellikle kapalı kasa alanları örnek görseldeki masa. Benim kasamda aşağıda ama etrafı kapalı değil. Etrafı ne kadar açık olursa o kadar iyi soğur kasa.

Dediğiniz monitör yükseltmesini çıkartmayı düşünüyorum. Ama monitörün ayağı v şeklinde olduğundan mouse alanını kısıtlıyor. O yüzden bu attığınız monitör ayaklarından almak vardı zaten aklımda. Onu alırım. Ama kasayı belki geri aşağı alabilirim. Fazla kalabalık yapıyor yukarıda. Soğutma konusunda da haklısınız aşağıda kasa nefes alması zorlaşır ama zaten genelde 1080p de Valorant, CS falan oynanıyor. Zorlanmıyor pek fazla. Ama duruma göre belki kasanın arkasındaki kabloları plasik sarmaşık bitki ile kapatabilirsem yukarıda bırakırım kasayı. Teşekkürler tavsiyelerin için.

Gözüme ilk çarpan şey stok soğutucu oldu eğer yapabiliyorsan kule tipi veya orta segment bir sıvı soğutucuya geçmeni tavsiye ederim kule tipi işini fazlasıyla görür. Onun dışında kozmetik olarak sade bir masa görüyorum masa altına güzel RGB LED çekilebilir duvara da olur kardeşinin sevdiği oyun olur dizi, film olur beğendiği karakterler varsa figürlerini alıp koyabilirsin. Veya fazla bakım gerektirmeyen dikensiz bir çiçek koyabilirsin.

Gözüme ilk çarpan şey stok soğutucu oldu eğer yapabiliyorsan kule tipi veya orta segment bir sıvı soğutucuya geçmeni tavsiye ederim kule tipi işini fazlasıyla görür. Onun dışında kozmetik olarak sade bir masa görüyorum masa altına güzel RGB LED çekilebilir duvara da olur kardeşinin sevdiği oyun olur dizi, film olur beğendiği karakterler varsa figürlerini alıp koyabilirsin. Veya fazla bakım gerektirmeyen dikensiz bir çiçek koyabilirsin.

Sıvıya gerek yok. Kule tipinde haklısınız, gözümden kaçmıs benim. Sıvı soğutucu maliyetli ve bakımı zahmetli olur. Dediğine göre render, video edit yapmıyor sanırım. Sistemi zorlamıyor kısaca, bu yüzden kule tipi yeterli olacaktır.

Şerit LED sipariş ettim ama masa arkasından ziyade şu şekilde LED ile duvara şekil çizmek var aklımda. Monitör arkasına yapılabilir.
(Örnek fotoğraf bunu buldum duvardaki LED)

Dosya Ekleri

• 9e5b40576801dc62b564bc0b8cfa4bea.jpg
    9e5b40576801dc62b564bc0b8cfa4bea.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı