Setup'ım Techsource Setup Wars 357. bölüme çıktı

Makaleler
1
Daha fazla  
Evde çalışmaya başladığım zamanlar uzun süre masaüstü bilgisayara ara vermenin de hevesiyle bir serüvene başladım.

4 senedir devam eden ve sürekli bir şeyler katma çabasıyla gerek Technopat'ta hem yardım alarak hem de yardım ederek edindiğim tecrübeler hem de hatırı sayılır kitlelere ulaşan Youtube kanallarıyla gözüm gibi baktığım sistem ve odamı son haline getirdim.

En son yanlış hatırlamıyorsam Alper isimli bir arkadaşımız ilk ve tek Türk olarak konuk olmuş ve Technopat'ta da bunun konusunu açmıştı.

Ve en sonunda o gün geldi ve 4 yıllık emeğimin karşılığını asla unutamayacağım güzel bir anıyla taçlandırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha öncesinde de Türk kanallarında Setup Wars ve Sistem Savaşları adı altında videolara konu oldum. Ama Techsource bu işin çıtasını biraz daha artırdı global anlamda.

Herkese edindiğim nadide bilgiler için teşekkür ediyorum.

Evde çalışmaya başladığım zamanlar uzun süre masaüstü bilgisayara ara vermenin de hevesiyle bir serüvene başladım.

4 senedir devam eden ve sürekli bir şeyler katma çabasıyla gerek Technopat'ta hem yardım alarak hem de yardım ederek edindiğim tecrübeler hem de hatırı sayılır kitlelere ulaşan YouTube kanallarıyla gözüm gibi baktığım sistem ve odamı son haline getirdim.

En son yanlış hatırlamıyorsam alper isimli bir arkadaşımız ilk ve tek Türk olarak konuk olmuş ve Technopat'ta da bunun konusunu açmıştı.

Ve en sonunda o gün geldi ve 4 yıllık emeğimin karşılığını asla unutamayacağım güzel bir anıyla taçlandırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha öncesinde de Türk kanallarında setup wars ve sistem savaşları adı altında videolara konu oldum. Ama techsource bu işin çıtasını biraz daha artırdı global anlamda.

Herkese edindiğim nadide bilgiler için teşekkür ediyorum.

Eline sağlık hocam.

Çok uzun zamandır takip ettiğim bir kanal bu. Gayet güzel burada ülkemizden setuplar görmek :) Emeğine sağlık hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı