ArdaGCM Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #1 SEUM: SpeedRunners From Hell adlı oyunu Steam'den aldım ve yaklaşık olarak 1 saat oynadım. Kaç saat olduğunu merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
SEUM: SpeedRunners From Hell adlı oyunu Steam'den aldım ve yaklaşık olarak 1 saat oynadım. Kaç saat olduğunu merak ediyorum.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 25 Aralık 2020 #2 ArdaGCM dedi: Seum: SpeedRunners from hell adlı oyunu Steam'den aldım ve yaklaşık olarak 1 saat oynadım. Kaç saat olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayışınıza bağlı ben 5 saate bitirmiştim ama parkurları çabuk bitirirseniz 2-3 saate bile biter.
ArdaGCM dedi: Seum: SpeedRunners from hell adlı oyunu Steam'den aldım ve yaklaşık olarak 1 saat oynadım. Kaç saat olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayışınıza bağlı ben 5 saate bitirmiştim ama parkurları çabuk bitirirseniz 2-3 saate bile biter.