psycho0059 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Sevdiğim kız beni terk etti, unutamıyorum. Herkesin ağzında gevelenen "kendine odaklandan" başka çözümü olan var mı? psycho0059 dedi: Sevdiğim kız beni terk etti, unutamıyorum. Herkesin ağzında gevelenen "kendine odaklandan" başka çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Seni ailen sevmemiş tanımadığın kız mı sevecek? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Sevdiğim kız beni terk etti, unutamıyorum. Herkesin ağzında gevelenen "kendine odaklandan" başka çözümü olan var mı? psycho0059 dedi: Sevdiğim kız beni terk etti, unutamıyorum. Herkesin ağzında gevelenen "kendine odaklandan" başka çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Seni ailen sevmemiş tanımadığın kız mı sevecek?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 18 Mayıs 2023 #2 Neden unutamıyorsun? Sevdiğin kız terk etmiş, sevgilin miydi?
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Mayıs 2023 #3 1.5 yıl geçmiş aradan. Özlesemde bende unutamıyorum. Bugün yeşil ışık yaksa anında giderim yemin ediyorum. Sanrım bu unutmanın bir yöntemi yok.
1.5 yıl geçmiş aradan. Özlesemde bende unutamıyorum. Bugün yeşil ışık yaksa anında giderim yemin ediyorum. Sanrım bu unutmanın bir yöntemi yok.