Gerçekten hiçbir şey için değmezmiş. O kadar sevdim ayrılmadım ama o benim yerime başkalarını tercih etmiş. Yakın arkadaşlarımdan başlamış. Sadece üzüldüm arkadaşlar. Seven insan neden böyle yapar?
Benimle konuşurken eski ayrıldığıyla konuşmak isteyen tiptenmiş. Bunu duyduktan sonra 2 hafta boyunca iştahım oyun zevkim hayat zevkim sırf o peri için yoktu. Düşündüm düşündüm. Şu an sosyal medyadan konuşmayalı 1 hafta 1 gün oldu. Bunu bana neden yaptın diyemiyor insan.
Asosyallikten çıkıp sosyalleşmek istedim, hayatıma birisi girsin onunla derdimi paylaşayım aşk duygusunu tadayım istedim ama çok görüldük. Güzellik aldatmaca, bütün iş kalpteymiş meğer. Kırgınım arkadaşlar, onun arkadaş çevresine kırgınım. Seviyor muyum evet. Düşünüyor muyum evet. Kırgınım ona böyle bir şey yaptığı için. Yine olsa sever miyim severim sonsuza kadar. Hatta 30 yaşında olsam bile aklıma gelir. Ama artık olmazmış. Her şey tadında güzel.
Evet hayat neden bu kadar acımasız cart curt demeyeceğim. Sadece kırgınım arkadaşlar. Değerim bilinmedi.
Gerçekten hiçbir şey için değmezmiş. O kadar sevdim ayrılmadım ama o benim yerime başkalarını tercih etmiş. Yakın arkadaşlarımdan başlamış. Sadece üzüldüm arkadaşlar. Seven insan neden böyle yapar?
Benimle konuşurken eski ayrıldığıyla konuşmak isteyen tiptenmiş. Bunu duyduktan sonra 2 hafta boyunca iştahım oyun zevkim hayat zevkim sırf o peri için yoktu. Düşündüm düşündüm. Şu an sosyal medyadan konuşmayalı 1 hafta 1 gün oldu. Bunu bana neden yaptın diyemiyor insan.
Asosyallikten çıkıp sosyalleşmek istedim, hayatıma birisi girsin onunla derdimi paylaşayım aşk duygusunu tadayım istedim ama çok görüldük. Güzellik aldatmaca, bütün iş kalpteymiş meğer. Kırgınım arkadaşlar, onun arkadaş çevresine kırgınım. Seviyor muyum evet. Düşünüyor muyum evet. Kırgınım ona böyle bir şey yaptığı için. Yine olsa sever miyim severim sonsuza kadar. Hatta 30 yaşında olsam bile aklıma gelir. Ama artık olmazmış. Her şey tadında güzel.
Evet hayat neden bu kadar acımasız cart curt demeyeceğim. Sadece kırgınım arkadaşlar. Değerim bilinmedi.
Bahsettiğiniz olay aldatma mı yoksa sizin yerinize başkası ile mi sevgili oldu.
Seven insan neden böyle yapar?
Kırgınım arkadaşlar, onun arkadaş çevresine kırgınım. Seviyor muyum evet. Düşünüyor muyum evet. Kırgınım ona böyle bir şey yaptığı için. Yine olsa sever miyim severim sonsuza kadar. Hatta 30 yaşında olsam bile aklıma gelir. Ama artık olmazmış.
Sadece kırgınım arkadaşlar. Değerim bilinmedi.
Seni seven bir insanın aklı seninle birlikteyken eski konuştuğuyla kalmaz. Sevmiyormuş demek ki.
Bu tarz tiplerin gerçek yüzünü öğrendiğiniz zaman arabesk modunu açmak yerine "oh be iyi ki böyle bir kişiyle ilişki yaşamamışım" demeniz ve önünüze bakabilmeniz lazım. Karşınızdakine hemen böyle duygusal yatırım yapıp zarar ederseniz böyle oluyor işte. Düşünsene bu kızın bu davranışını hiç fark etmedin, hadi bir şekilde ilişkiyi yürüttünüz ailenle tanıştırıyorsun, sence bu kızı ailenle tanıştırmaya değer mi mesela?
Kızın arkadaş çevresi suçlu değil. Bir kızın arkadaş çevresi ne kadar boktansa kız da o kadar boktandır. İt itle, Yiğit ise Yiğit'le gezer.
Kızı kendi kafanda bir ödül olarak gördüğün için kırgınsın. Halbuki senin kıza karşı bir ödülmüş gibi davranıp, o senin değerini bilmiyorsa sırtını dönüp, gidebilmen lazım.
Abla mı desem ağabey mi desem cinsiyetini bilmiyorum ama epey tecrübelisin.
Okulumu değiştirmek istiyorum çünkü fazlasıyla aptal insanlarla dolu bir hapishane gibi.
Liseye ilk geldiği yıllar kırmızı beresini takıp gelirdi. Aşırı güzel ve sempatik bulurdum.
Hocam bitti. Buraya sadece içimi dökmek ve senle dertleşmek için yazıyorum. Verdiğin tavsiyeler hayatıma yön verdi. Teşekkür ederim. Sağlacakla kal.
Erkeğim, açıkçası bir kadının size benim söylediklerimi söyleyeceğini de pek zannetmiyorum. Tecrübe konusu ise yaşımın getirisi. Birkaç kişi "yaş sayıdan ibarettir" der, bazı konularda olabilir fakat bazı konularda öyle olmadığı da aşikar.
Ders hayatına engel olmuyorsa okulunu değiştirmene gerek yok. Yine de sen bilirsin.
Olur öyle şeyler.
O zaman sana son bir tavsiye: O kızla iletişimini sıfıra indir. %0.01 bile olmasın. Ne olursa olsun bu tavsiyemi asla çiğneme, bu kadar açık ve kesin söylüyorum. Bir süre karı kızlardan da uzak dur, rahatlarsın. Son olarak sen de sağlacakla kal.
Hocam bugün gittim hatta eski çıktığı da vardı. O tek başıma orada durdum gelmesini bekledim hafif yürüdüm bana baktı ama gelmedi. Galiba hoşlanmıyor. Galiba diğer elemandan hoşlanıyor. Bundan sonra yoluma bakacağım.
Paşa paşa geleceğini biliyorum çünkü diğer çocukla anlaşamayacaklar ve kapıma gelecek. İşte o zaman affeder miyim bilmiyorum.
Kısacası mutlu başladık kötü bitirdik.
Sadece bana dönüş yaptığı zamanı bekleyeceğim.