Sevdiğim kişi beni sildi

Evet onun istediği şeyler olmayınca genel de trip atardı ama sonra yine samimiliğe devam ederdi dediğiniz gibi oldu diyebilirim, size de geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Sanal ilişkinin DC'de kız(bilerek kız örneğini verdim)olduğunu düşündüğün biri ile ilişki sürmekten farkı yok.

Üstelemenin bir manası yok gibi geldi. Eninde sonunda hayatta sizinle uyumlu birini bulacaksın.

Bence gereksiz yani üzülmeye değmez.

Saplantılı olmak zarar üstelik. Karşındakine koz veriyorsun.

Evet takıntılı olmak lugatımda var bir kurtulamadım şu huyumdan bir yerleri nasıl kalkıyordur Allah bilir.

10 sayfa yazı var burada. Artık daha nasıl barışırım düşüncesinden kurtulup yazılanlardan mantıklı gördüklerinizi uygulamanız gerek. Şuan bahane buluyorsunuz gibi geliyor ''ben takıntılıyım" gibi söylemlerle. Sen şuan onu düşünürken o uyuyor. Senin şuan onu takman hiçbir şey değiştirmeyecek.

Aslında sanal ilişkiler ve iki kişinin birbirini tam olarak tanımadan vakit geçirmeden oluşan ilişkilerde kadın veya erkek fark etmeksizin olan bir durum sizin başınıza gelmiş. Öncellikle geçmiş olsun. Eğer bu yazıyı okuyorsanız size bir tavsiyem olacak ise internet üzerinden tanıdığınız insanlarla uzun vakitler geçirmeden veya tam olarak tanımadan özel şeyler paylaşmayın veya karşı cins ise hoşlantı duyuyorsanız bunu bu kişiyi baya bi uzun zaman tanımadan yapmayın. En basitinden normal olarak iş, okul vb. tanıdığınız insanlar sizi en basit bir yere davet etse o an ki tavrı hareketleri veya dostları ile tanıştırmak istese dost seçimlerine ve arada dönen sohbete göre az çok nasıl biri olduğunu çıkarabilirsiniz. Ama internet ortamı böyle değil maalesef herkes burada maskesini geçirip sahneye çıkıyor. (Açık konuşayım bende böyleyim. Ama bunu kötü niyetli yapmıyorum. Sadece onlar iyi insanlar gibi dursa veya hissettirse bile selamımı verip eğlenip oyunumu oynuyorum.) Zamanında buradan tanıştığım benden şehir bile uzak olan dostum vardı. Çok iyiydi aramız. Ama ne zaman o maskesini ben çıkardım birbirimize aslında sandığımız kadar yakın değil ve ikimiz de aslında hayatımızda birilerinin yerini doldurmak için konuştuğumuzu fark ettik. Kötü biri değil idi ancak kaba tabirle dengesiz idi ve bende en küçük laf a cevap veremeden duramayan biri olunca tartışmalar kaçınılmaz oldu. Hatta şu pp deki ezel i bile sevdiren kendisi idi ancak olmadı. Sağlık olsun. Kendi istedikleri olur umarım hayatında başarılar kendisi her ne kadar haddinden fazla ve gerçek hayatta tanımadığı birine ağır laflar etse de dost idik sonuçta hatasız kul olmaz. Ha şuan gelse açık konuşayım eski samimiyet olmaz sadece merhaba merhaba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…