LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Kasım 2021 #31 hergeceaglıyorum dedi: Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın o zaman bu kadar basit neden abartıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne.
hergeceaglıyorum dedi: Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın o zaman bu kadar basit neden abartıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 9 Kasım 2021 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #33 LEGEND.35 dedi: Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne. Genişletmek için tıkla... Bir şeyler biliyorum ki burada ki insanlardan da fikir istiyorum dimi? Üstelik bıktıysan dediğim gibi konuya bakma seni ben zorla konuya getirmedim.
LEGEND.35 dedi: Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne. Genişletmek için tıkla... Bir şeyler biliyorum ki burada ki insanlardan da fikir istiyorum dimi? Üstelik bıktıysan dediğim gibi konuya bakma seni ben zorla konuya getirmedim.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 9 Kasım 2021 #34 LEGEND.35 dedi: Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne. Genişletmek için tıkla... Bırak takılalım. Konu dışı bölümü burası. Rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Senin keyfine konuyu açmayacak değiliz herhalde.
LEGEND.35 dedi: Abartmıyorum her gün kız konusu ergen işlerinden bıktık artık açmayın kardeşim madem seviyorsun git söyle yüzüne. Genişletmek için tıkla... Bırak takılalım. Konu dışı bölümü burası. Rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Senin keyfine konuyu açmayacak değiliz herhalde.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Kasım 2021 #35 hergeceaglıyorum dedi: Bir şeyler biliyorum ki burada ki insanlardan da fikir istiyorum değil mi? Üstelik bıktıysan dediğim gibi konuya bakma seni ben zorla konuya getirmedim. Genişletmek için tıkla... Önceden açılmış bir ton konu var burası kızlar soruyor değil eğer aşk ilişki tavsiyesi istiyorsan oraya gitmeni tavsiye ederim. bilgisayar noobu dedi: Bırak takılalım. Konu dışı bölümü burası. Rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Senin keyfine konuyu açmayacak değiliz herhalde. Genişletmek için tıkla... Tartışma fazla uzadı gibi iyi günler.
hergeceaglıyorum dedi: Bir şeyler biliyorum ki burada ki insanlardan da fikir istiyorum değil mi? Üstelik bıktıysan dediğim gibi konuya bakma seni ben zorla konuya getirmedim. Genişletmek için tıkla... Önceden açılmış bir ton konu var burası kızlar soruyor değil eğer aşk ilişki tavsiyesi istiyorsan oraya gitmeni tavsiye ederim. bilgisayar noobu dedi: Bırak takılalım. Konu dışı bölümü burası. Rahatsız oluyorsan yapacak bir şey yok. Senin keyfine konuyu açmayacak değiliz herhalde. Genişletmek için tıkla... Tartışma fazla uzadı gibi iyi günler.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 9 Kasım 2021 #36 LEGEND.35 dedi: Tartışma fazla uzadı gibi iyi günler. Genişletmek için tıkla... Size de iyi günler.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #37 LEGEND.35 dedi: Önceden açılmış bir ton konu var burası kızlar soruyor değil eğer aşk ilişki tavsiyesi istiyorsan oraya gitmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... "Konu Dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi.
LEGEND.35 dedi: Önceden açılmış bir ton konu var burası kızlar soruyor değil eğer aşk ilişki tavsiyesi istiyorsan oraya gitmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... "Konu Dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Kasım 2021 #38 hergeceaglıyorum dedi: "Konu dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi. Genişletmek için tıkla... Aç aç inşallah ban yersiniz.
hergeceaglıyorum dedi: "Konu dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi. Genişletmek için tıkla... Aç aç inşallah ban yersiniz.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 9 Kasım 2021 #39 hergeceaglıyorum dedi: "Konu Dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi. Genişletmek için tıkla... Açtığım konuları okuyun ve rahatlayın
hergeceaglıyorum dedi: "Konu Dışı" diye bir kategori var, var mı haberin? Önceden açılmış konular beni bağlamıyor. İnadına çok fena aşk konuları açasım geldi. Genişletmek için tıkla... Açtığım konuları okuyun ve rahatlayın
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.407 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 9 Kasım 2021 #40 Ne yapalım yani. Ne tür bir tavsiye verelim? Kızla konuşmaktan başka çaren yok, bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu varsayıyorum.
Ne yapalım yani. Ne tür bir tavsiye verelim? Kızla konuşmaktan başka çaren yok, bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu varsayıyorum.