mahmutfenasiözdemir
Decapat
Daha fazla
Merhaba öncelikle derin bir nefes alaraķ başlamak istiyorum, bugün sevdiğim kızın doğum gunu ve ben ona oğuz atay tehlikeli oyunlar kitabını aldım. Okulda verecektim ancak okula gelmemiş bende okuldan kaçtım ve kargoya verdim adresini falan yazdım ve ona gönderdim, kitabın kapağına ona olan aşkımı itiraf ettim ve anlattım dayanamadığımı söyledim. Ezel'deki bitmiyor eyşan bitmiyor seni sevmeyi durduramıyorum repliğini yazmıştım bir de. Kitabı kargoladıktan sonra okula geri dondum ve çaktırmadan hiçbir şey olmamış gibi gizlice sınıfa girdim ama disiplin yedim, hocaya olayı anlattım işte ben bu kıza aşığım evlenmek istiyorum falan diye bana kahkaha attı açıkçası. Odadan kovdu.
Ben zaten disiplin yedim deyip yine kaçtım, arka taraftan. Sonra eve bir geldim kargo kitabı bir açtım kız kitabı imzalayıp bana geri yollamış, hayır yani sen ibrahimoviç misin kimsin sen, böyle şeyler yapıyosun yani ayıp bir kere. Sonra ben ertesi gun bir kere daha gönderdim benim yazımın altına çok sevindim bunu yüz yüze konuşabilir miyiz yazmış ve saat, adres mekan vermiş. Sonra kitabın bir bölümünü bazı sayfalarını okurken sonu nasıl bitecek acaba diye son sayfasına bakayım dedim ve arka kapağında "sen bittin!" yazıp kemikli kafatası olan bir kuru kafa çizmişler. Bende bir şeylerin ters gittiğini anladım ve biber gazı ile olay yerine intikal ettim, gittim. Sonra beni orada bekliyorlardı, ağacın arkasına saklanmışlar bana pusu kuracaklar kerizler, kızın erkek arkadaşı varmış.
Beni işaret edip duruyorlardı bende yanlarına gittim, erkek arkadaşı ve yanındaki dingil ile ilk başta sözlü münakaşaya girdik tartıştık. Sonra bir anda beni ittirdi elim cebimdeydi ama ittirince ellerim cebimden dışarı çıktı fırladı biber gazını kullanamadım, sonra bende onu ittirdim sandalyeye takıldı ve yere dustu ben bir kahkaha patlattım. Diğeri de bana vurmaya çalışırken suratına yumruk attım afalladı zaten kan, ter içinde kalmıştı en son sonra yerden kalkana biber gazı sıktım, biber gazım yere duşmuştu yumruk atıp ittirirken ama herifler görmemişler işte şans, yerden aldım bende cebimde olmadığını fark ettim de, biber gazını GTA'da sprey boya sıkar gibi sıktım herifler hareket bile edemiyorlardı. Sonra bende onlar kör olmuşken gözlerini açamıyorlarken kaçtım. Arkadaşlar Okulda devam edecek gibi olay neyse sağılacakla kalın merkez.
Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca geçen gun bu kızın binasının yanındaki binaya seviyorum merkez yazım altınada ayşegul yazmıştım, bunu yaparken GTA'daki terorist beresini takmıştım yuzum hiçbir yerim gözukmuyordu, ama kameradan benim olduğumu tespit etmişler, yan bina benim spor yaptığım salon beni oradan attılar zaten. Bu kız yuzunden delirdim, çıldırdım, manyaklaştım, ruh hastası akıl hastası olmuştum adeta bir aralar, bir zamanlar, neyse kızı artık sildim, kazıdım attım, akıl verir misiniz bana?
Ben zaten disiplin yedim deyip yine kaçtım, arka taraftan. Sonra eve bir geldim kargo kitabı bir açtım kız kitabı imzalayıp bana geri yollamış, hayır yani sen ibrahimoviç misin kimsin sen, böyle şeyler yapıyosun yani ayıp bir kere. Sonra ben ertesi gun bir kere daha gönderdim benim yazımın altına çok sevindim bunu yüz yüze konuşabilir miyiz yazmış ve saat, adres mekan vermiş. Sonra kitabın bir bölümünü bazı sayfalarını okurken sonu nasıl bitecek acaba diye son sayfasına bakayım dedim ve arka kapağında "sen bittin!" yazıp kemikli kafatası olan bir kuru kafa çizmişler. Bende bir şeylerin ters gittiğini anladım ve biber gazı ile olay yerine intikal ettim, gittim. Sonra beni orada bekliyorlardı, ağacın arkasına saklanmışlar bana pusu kuracaklar kerizler, kızın erkek arkadaşı varmış.
Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca geçen gun bu kızın binasının yanındaki binaya seviyorum merkez yazım altınada ayşegul yazmıştım, bunu yaparken GTA'daki terorist beresini takmıştım yuzum hiçbir yerim gözukmuyordu, ama kameradan benim olduğumu tespit etmişler, yan bina benim spor yaptığım salon beni oradan attılar zaten. Bu kız yuzunden delirdim, çıldırdım, manyaklaştım, ruh hastası akıl hastası olmuştum adeta bir aralar, bir zamanlar, neyse kızı artık sildim, kazıdım attım, akıl verir misiniz bana?
Son düzenleyen: Moderatör: