Yine bir kız vakası gülsemde zamanında bizde bu tür olaylar yaşadık.
Benim olayım;
Liseye başladığım ilk yıllarda sınıfımızda bir kız vardı. Bu kızla sürekli bakışmalarımız oluyordu öyle böyle değil anlatamam yani olay kız bana bir defa baktı bu kız benden hoşlanıyor cinsinden değildi bir görsen varya bu kız insanı yer derdin tabii lisenin ilk yılları ve benim kişisel yapım gereğince utangaçlığım nedeniyle kıza bir türlü açılamadım bu böyle 5-6 ay devam etti her derste bakışmalar falan sonra ben bir arkadaş yoluyla bu kıza bir şekil açıldım ne oldu biliyor musun kız beni seni arkadaş olarak bakıyorum dedi. Sonradan duydum ki kız yolluymuş biraz.
Fazla takmamak gerek bu tür olaylara siz yine diğer çocukla kavga ettirmeye çalışmadığına şükür edin zamanında böyle bir olayımda oldu aynı bir kız vardı ben sordum soruşturdum bu kızı işte sevgilisi var mı yok mu diye bu kızda yok dediydi. Neyse ben bu kıza tam açılacaktım ki kızın sevgilisi varmış geldi yanıma özür diliceksin o şu bu bir şeyyler geveledi kızın amacı bizi birbirimize düşürüp kavga ettirmekmiş. Olay ise elinde patladı. Kız sadece sizle biraz gönül eğlendirerek senle dalga geçmiş o kadar.