Sevdiğim kız konuşmaya başladığı bir kişinin olduğunu söyledi

Vallahi reis artık gerisini zaman belirleyecek gibi. Şu an elimden bir şey gelmez arkadaşların dediği gibi.
Vallahi hocam yukarıya yazdım başıma geleni sizinki de benzer olma yolunda gidiyor. İki seçenek var ya şimdi çok geç değilken söyleyeceksiniz ya da 1 2 sene sonra ancak söyleyebilirsiniz. Seçim sizin neyin doğru olduğuna inanıyorsanız onu yapın.

Evet bugün kıza anlık bir cesaret ile açıldım. Açıldım mağlup oldum, yenildim. İyi akşamlar.

Evet bugün kıza anlık bir cesaret ile açıldım. Açıldım mağlup oldum, yenildim. İyi akşamlar.
Kız o an nasıl tepki verdi ne dedi merak ettim hocam açıklamak istemiyorsanız zorlama yok nasıl isterseniz geçmiş olsun bu arada.

Duygularını bir kenara bırakıp onunla arkadaş olman lazım hocam ya da tamamen uzaklaşacaksın çünkü seni içten içe bitirecektir bu durum.

Yapılacak ilk icraat belli oldu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatayı baştan yapmışsın. Sevdiğin, hoşlandığın kızla arkadaş olmaman gerekirdi.

Hatayı baştan yapmışsın. Sevdiğin, hoşlandığın kızla arkadaş olmaman gerekirdi.
Nasıl ilk ne yapması gerekti? Pek anlamam bu işlerden, biraz bahsetseniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@crexy.ee, sevdiği kıza kendisini arkadaş olarak kabul ettirmemesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…