Sevdiğim kız mi beni seven kız mi?

Erwindert

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 senedir sevdiğim bir kız var ama çok seviyorum böyle hiç aklimdan cikmiyor. Bir ara sevgilisi vardı sonra ben de kendi kendime boş ver kızın sevgilisi var dedim ama sonra ayrıldılar. Sadece bir ara arkadaşım konuşurken ben de konuşmaya dahil olmuştum onun dışında konuşmadık. Sizce yazsam mi ya da nasıl yazabilirim ayrica beni bayağı seven bu kız var aynı benim o kızı sevdiğim gibi arkadaşım onu da bu düşün dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum, seni seven birini sevmiyorsan, hiç düşünme bile. Yazık olur kıza. Sırf o seni seviyor diye kabul etmek bencillik olur, karaktersizlik olur. Kız duygusal yatırım yapacak, sen içten içe "aslında başkası vardı aklımda" diyeceksin. Hem onun kalbini kırarsın, hem kendi içinde daha da karışırsın. Bunu düşünmen bile büyük karatersizlik emin ol.

Gelelim senin sevdiğin kıza… 1.5 senedir düşünmek biraz fazla. Açık konuşayım: Bu takıntıya dönüşmüş. Bir ara sevgilisi vardı diye kendini geri çekmişsin ama şimdi ayrılmış ve hala yazmamışsın. Ne bekliyorsun? Başka biriyle sevgili olmasını mı? O zaman daha mı kolay olacak?

Yaz gitsin. Açık açık, abartmadan. Zaten bu saatten sonra ya olacak ya da olmayacak.

Red yersen üzülürsün evet ama en azından içinde kalmaz. En azından "keşke deneseydim" demezsin. Ama böyle kafanda kurmaya devam edersen, kendi kendine zarar verirsin. İleride biri hayatına girse bile, aklın hala orada kalır ve bu sefer gerçekten seven birine haksızlık edersin.

Top sende. Ya açık olursun ya da kendi kendini oyalamaya devam edersin. Gerisi bahane.

Ya aslinda
Ya hocam yazsam mi bilmiyorum aslında bı ara beni yakın arkadaslara eklemis ve böyle aşkla ilgili bı st atmıştı ama yine de içimde bı şüphe var yazma konusunda ama sen de haklısın yazmazsam içimde kalacak en iyisi yazmak sonuçta dediğin gibi red yersem de içimde kalmaz sanırım dediğin gibi yapacağım

"Yarın yeni bir insan olmayı bekliyorsan, neden bugünden başlamıyorsun?" - Epiktetos

Hocam net söylüyorum, doğru zaman gibi bir şeyler bekliyorsanız, en doğru zaman etik saatler içerisindeki yarın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…