Sevdiğim kız sevgilisinden ayrıldı

Tamam kral destek için sağol başarırsam geri dönüş yaparım İnşallah kız tanıdığım ve gördüğüm gibi biridir

Kendini ne zaman hazır hissedersen uygun bir zamanda.
Yardımların için sağol son bir sorum olacak yüzüne karşı söylemem daha doğru olur değilmi birde söyliyeceksem nasıl söylemeliyim

Tabiki yüzüne karşı söyle mesaj olarak söylemek yerine daha özgüvenli gözükürsün, nazik ve kibar bir şekilde açıl doğal ol.

Tabii ki yüzüne karşı söyle mesaj olarak söylemek yerine daha öz güvenli gözükürsün, nazik ve kibar bir şekilde açıl doğal ol.

Olm mq bugün kendimi çok hazır hissediyordum 4 ders kadar bekledim ayrıldığı falan kesinmi öğrenmek için kıza tam söyleyeceğim diyorum kızın etrafı boş kalmıyor sosyal birisi zatende bir dakika bile kızı salmıyor arkadaşları benim de modum düştü söyleyemedim yalnız kaldığımız zaman neredeyse çok az o zamanlarda hazır hissedemiyorum kendimi ne yapacağım yardım eder misin?

Okulda değilde çıkışta daha müsait bir yerde açılman daha doğru olur bence çıkışta müsait misin diye sorarsın ona göre söylersin.

Okulda değilde çıkışta daha müsait bir yerde açılman daha doğru olur bence çıkışta müsait misin diye sorarsın ona göre söylersin.
Kral kız servise biniyor hemen gidiyor yoksa çıkış en uygun yer aslında erken gelen birisi ilk ben 5 dk sonra o geliyor ilk geldiğinde söylesem ters bir saat falanmı olur okula 6.45te geliyoe çoğunlukla

Kral kız servise biniyor hemen gidiyor yoksa çıkış en uygun yer aslında erken gelen birisi ilk ben 5 dk sonra o geliyor ilk geldiğinde söylesem ters bir saat falanmı olur okula 6.45te geliyoe çoğunlukla
Sabahın köründe uygun olmayabilir kıza söylersin çıkışa çağırırsın veya sakin bir yerde yakalarsın söylersin.

Sabahın köründe uygun olmayabilir kıza söylersin çıkışa çağırırsın veya sakin bir yerde yakalarsın söylersin.
Bende ondan korkuyorum işte uygun olmaz diye galiba çıkışta söylerim durdurup servisi kaçmaz ya

Hocam durumu size bildireceğim destek için sağol

Asker başaramadı hocam yardımın için sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…