Sevdiğim kız ve mesajı

@Hilalimsinn, belki kaldırır falan. Belli olmaz, suça teşvikten arkadaş gümler.

Cidden anlattığın gibi ise ya sen kıza yakın olacağım diye aşırı kankamsı bir tipe dönüştün kızın yanında, ya da kız ağır ayıp etmiş. O kadar yüz verip sonra böyle yapan biri için kılımı kıpırdatmam. Sende öyle yap dostum, herkesin bir gururu var. Ve evet, eğer karşımdaki kişi benimle oyun oynuyorsa, aşk için gururumu falan ezdirmem kimseye.

Sonuçta kız senin onu sevebileceğini kestirmeliydi, zamanında söylemişsin bunu ona. He unutacak kadar çok teklif alıyor mu o kadar harika birisi mi bilemiyorum, ama eğer öyle ise de kaç sen boşver. Aşırı teklif alan kızlar da sapıtabiliyor bir süre sonra.

Yiğit kızı almış götürüyor.

Reddedildim yılmadım şu an o kızla nişanlıyım

Yiğit'i ortadan kaldırsan başka bir Yiğit gelir. Yıllar önce bulduğum bir hatunun en büyük zevki eski sevgilisinin "yalvarırım geri dön" mesajlarını açıp, gülerek okuyarak beni öpmekti. Dişilerde merhamet duygusu gelişmemiştir, o yüzden kendinizi ezik durumuna düşürmeyin sonra kız yurtlarında, yeni erkek arkadaşlarının yanında şaka malzemesi olursunuz. Tecrübe etmiş oldun iyi yönden bakarsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…