Sevdiğim kız ve mesajı

@AdamOlanaÇokBile o mesajını zaten gördüm. Aran nasıl, iyi mi? Bir problem var mı?

@AdamOlanaÇokBile o mesajını zaten gördüm. Aran nasıl, iyi mi? Bir problem var mı?
Vallaha her şey gayet güzel gidiyor, oldukça çocuksu gördüğüm kız benden kat kat olgun çıktı her hafta 1 veya 2 kere buluşuyoruz. Neredeyse tüm arkadaşlarımızı birbirimizle tanıştırdık. Sevgiliden çok bazen arkadaşım gibi oluyor. Benim ailem biliyor. Şu dönemde en büyük kavgamız sınıfındaki erkeklere yakın davranmasıyla ilgili idi. O da bir yavşama olayı sonrası hatasını anladı. Erkek arkadaşları olabilir eski kafalı değilim tabii ki. Oturup saatlerce sohbet edebilmemiz beni mutlu ediyor yaza bir sürü planlarımız var hayırlısı.

sagoist buyur dostum.

Amacı ya seni kıskandırmak yada kız kusura bakma da biraz yırtık ama her ikiside olsa bu kız mantıksiz ama sana bunu anlatamam tabi en mantıklısı kendine hakim olup tamamen bağlantıyı koparmak simdi bide uzaktasın ya ona daha cok baglanicaksin umut ediceksin boş hayallere kapılacaksın yapma kardeşim sonra benim gibi hayatında büyük bi iz olarak kalır hayatından tat almaya bak madem sosyalsin yap yeni bi manita kendini deNe bak bakalım onsuz oluyor mu olmuyor diyorsan senin sorunun cunku kimse kalıcı değil eninde sonunda sadece sen ve ailen kalıyorsun hayatta o yuzden ammmaaaaan de geç

Cevap veren herkes için teşekkür ederim, Dün akşam açıldım . 7 Aydır o da beni seviyormuş, bu mesaj sadece arkadaşçaymış. Pazar ilk buluşma Size tek tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin

Tam 1 yıl önce bu kızla ayrıldım 2 sene beraber ilişki yaşadık. O dönem ki dertlerime bakıp kahkaha atıyorum, ne anlamsız şeylere üzülüyormuşum diye. Şimdi Üni sınavı para kazanma telaşı o bu şu derken büyüdüğümü farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…