Sevdiğim kıza açılacağım

Keşke konuyu daha erken görseydim, kız 1 hafta önce sevgilisinden ayrılmış, sende sazan gibi atlamışsın hemen, çok büyük yanlış.

Umurumda değil yazıp kendini kasmaya gerek yok hocam, bırakın duygularınız sizi 1 haftalığına ele geçirsin.

Ha size şunu da söyleyeyim, o kızın sevgilisi falan yok ve size söylemediği olayı falan tamamen yalan. Kız sadece sizinle çıkmak istemedi, kibarca en olası durumda reddetmiş.

Kasmanıza gerek yok sakin olun.

Keşke konuyu daha erken görseydim, kız 1 hafta önce sevgilisinden ayrılmış, sende sazan gibi atlamışsın hemen, çok büyük yanlış.

Umurumda değil yazıp kendini kasmaya gerek yok hocam, bırakın duygularınız sizi 1 haftalığına ele geçirsin.

Ha size şunu da söyleyeyim, o kızın sevgilisi falan yok ve size söylemediği olayı falan tamamen yalan. Kız sadece sizinle çıkmak istemedi, kibarca en olası durumda reddetmiş.

Kasmanıza gerek yok sakin olun.

Kasmıyorum, dünyada 4 milyar kadın var ve Türkiye'de 42 milyon kadın var. Biri gider biri gelir.

Son düzenleme:
Şu an bir şey hissetmemeniz normal zaten, ilk gün önemli değil. Önemli olan, 1-2 hafta sonra, gece 3 sularında, kendinizle baş başa kaldığınız andır.

Boş ver açılma red yiyebilirsin.
Kararsız kalmaktan iyidir açılmak. Şansını denemiş olur ret yerse de yer yapacak bir şey yok. Hep kötü olasılığı düşünüp yapmazsanız sonra çok pişman olursunuz.

Sevgilisi olmuş ama bana söylememişti. Ben seninle arkadaş olarak konuşuyordum dedi. Bende "tamam" yazdım, şu an Kurtlar Vadisi izliyorum.
Umrunda değilse neden buraya konu açtın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı