Herkese merhaba, neverfapte 50. gündeyim diyebilirim. Normalde 90 gün falan yapıyordum tatillerde bozabiliyordum tam kararlıyım artık lakin şöyle bir sıkıntım var. Ben neverfap sürecindeyken iletişimim gelişiyor mutluluğum artıyor evet ama konuyu şuraya getiriyorum. Benim sınıfta sevdiğim bir kız var. Arkalarda oturuyordu normalde seviyordum ama kafayı çok takmıyordum. Hocanın oturtma düzenine göre benim arkama oturdu yaklaşık 3 hafta falan şimdi aralarda yine arkaya kaçmaya çalışıyorda bu süreçte çok sohbetimiz oldu o muhabbetler açtı hangi kitabı okuyorsun, ayracım nasıl, soru çözdüğümde beni tebrik edip omzuma dokunmalar sabahları merhaba falan onda da bana karşı his varmış gibi geldi bu yüzden tribe girdim akşamları çok kafa yoruyorum bu yüzden günlerim mutsuz geçiyor açılmakta istemiyorum geçmişte saçma tecrübelerim var bir de ortak arkadaşlarımız vesaire var sınıfta duyulur diye korkuyorum ne yapmalıyım neverfap sürecinde olduğum içinde bir patlatayım da dertlerim gitsin gibisinden de yapamıyorum buna kafamı çok yoruyorum yardımcı olursanız sevinirim.