4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 15 Haziran 2021 #21 Eğer seni seviyorsa her türlü güzel bulacak. Sürprizbozan Çok geç kalmışım.
desısrey Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Şubat 2022 #22 Eğer seni seviyorsa her türlü güzel bulacak... Senede bir güncellemek lazım
Rhothalshomir Picopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #23 Ömer Avcu dedi: Öncelikle merhabalar. Bir kızı sevdim. Şiir yeteneğim de çok iyidir. Sevdiğim kıza akrostiş yazmak sizce mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Heves kırmak gibi olmasın ama ben de resim çiziyordum hoşlandığım kızın portesini çizmiştim çok beğenmişti ilk başta ama sonrası hüsran tavsiyem yazın en azından içinizde kalmaz. Sanat sanat içindir ilkesi ile devam ederiz.
Ömer Avcu dedi: Öncelikle merhabalar. Bir kızı sevdim. Şiir yeteneğim de çok iyidir. Sevdiğim kıza akrostiş yazmak sizce mantıklı mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Heves kırmak gibi olmasın ama ben de resim çiziyordum hoşlandığım kızın portesini çizmiştim çok beğenmişti ilk başta ama sonrası hüsran tavsiyem yazın en azından içinizde kalmaz. Sanat sanat içindir ilkesi ile devam ederiz.