Sevdiğim kıza hediye almak

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Ben dün dershanede beraber olduğumuz kızla konuşmaya çalıştım biraz(ilk kez beraber ve baş başa) sonra ben istemeden bana numarasını ve Instagram'ını verdi bende akşamına onu beraber yürüyüşe çıkmak için davet ettim o da gelebileceğini söyledi. Ben o gün ona olan sevgimi en net ve saf ama unutmayacağı şekilde söylemek istiyorum. Sizce bu doğru bir karar mı? Ve eğer bunu yaparsam da bir hediyeyle gitmek istiyorum. Sizce söylemeli miyim? Nasıl bir hediye almalıyım?

Not: Takıları sevmiyor.
Not 2: İlk konuşmaya çalıştığında bana ailesini anlattı ve göz temasını hiç kesmedi sizce bu bir işaret midir?
Not 3: WhatsApp üzerinden konuşurken kısa cevaplar veriyor ve bazen görüldü atıyor ama yüzyüzeyken böyle bir durum söz konusu değil.

Hediye bozar. Kıza hediye verdiğin zaman hayır derse ne olacak? Biraz bekle sadece de ki: ''Ben senden hoşlanıyorum.''

Kendini az alıştır kıza hayır diyemiceği bir hale getir sonra patlat.

Biraz zaman gerekiyor gibi. Aceleye gerek yok. Onu tanırsan buraya konu açmana gerek kalmaz bence

Numarasını verip.Yürüyüşe çıkma teklifini kabul ediyorsa.Kız bence senden bir hamle bekliyor.Sürpriz değilde böyle yürüyüşten sonra belki kızı yemeğe ya da bir şeyler içmeye,sinemaya davet edebilirsin böylece daha fazla sosyal aktiviteniz olur ve daha çok birbirinizi tanırsınız.Kızın fazla arkadaş canlısı biri çıkma olasılığı da var.Bu kadar hızlı olma ağırdan al.Birlikte sıkmadan zaman geçirmeye çalış.Eğer sıkıldığını ya da rahatsız olduğunu fark edersen zaten anlarsın bir şeyler olmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…