Sevdiğim kıza hediye önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu takı olayları konusunda bilgim sıfır. Yardımınıza ihtiyacım var.

Lova Pırlantalı Yakut Papatya Kolye

Altın Mikail Meleği Kolye

Altın Kar Tanesi Kolye

Sizce bunlar alınır mı alınırsa nereden alınır? Kuyumcudan mı almak daha mantıklı? Aklıma yatacak bir ürün olursa 1500'e kadar çıkarım. Kızla aramız bozuk ona karşı ciddi olduğumu belirtmesini istiyorum alacağım ürünün.

Son düzenleme:
Bu konularda genellemeyi doğru bulmuyorum ben. Hediye alacağınız kişiyi en iyi siz tanıdığınız için yine en iyi seçimi siz yapabilirsiniz.

Birkaç taktik verebilirim ama. İhtiyacı olan bir şey ya da daha önce konusunu açıp alamadığı bir şeyi alırsan onun ihtiyacını bilecek ve önemseyecek kadar değerli olduğunu ispatlamış olursun ve anlamı da büyük olur.

Örneğin kitap okumayı seven biri ise çok sevdiği yazardan çok sevdiği bir kitabın imzalı ya da 1. baskısını hediye edersen mutluluktan uçabilir. Kitap okumayan, sevmeyen birine bu hediyeyi almak da mantıksız ve kötü bir seçim olur.

Kolye, saat, takı vs. de her baktığında hatırlaması için iyi bir seçim olabilir. Manevi değeri daha yüksek hediyeler var mı, var ama bunun için karşındakine göre hareket etmek lazım işte.

Yanlış anlamayın ama böyle pahali şeylere gerek var mi cidden?

Haklısınız ancak burada aslında ana konu sadece kıza ne alayım değil. Ben takı almak istiyorum. Beğendiklerimi attım ancak nereden almam gerektiğini dahi bilmiyorum ayrıca bu ürünler gerektiğinden pahalı mı onuda bilmiyorum, belki aynı fiyata daha kaliteli daha değerli ürünler vardır. Başkalarının fikirlerini almak istedim vereceği fikirleri direk uygulamayacağım zaten aklıma yatarsa neden düşünmeyim.

Aramız bozuk böyle bir ürün almam gerekiyor. Çok fazla detaya inmiyorum ancak biraz iddialı bir şey almam gerek.
Yanlış anlamayın ama böyle pahali şeylere gerek var mi cidden?
Bu durumda var.

Ekonomik durumunuz iyi olabilir, bir şey diyemem. Ürünler için de biraz daha sadelik güzel olabilir, çok parıl parıl olması -en azından bana- itici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…