Sevdiğim kıza hediye önerisi

Ekonomik durumunuz iyi olabilir, bir şey diyemem. Ürünler için de biraz daha sadelik güzel olabilir, çok parıl parıl olması -en azından bana- itici geliyor.
Bunlar küçük zaten. Parıl parıl büyük şeyler değil aslında. En azından bana göre sadeler. Onunda seveceğini düşünüyorum.
Maddi durumunu bilmiyorum lakin bu pandemi döneminde lükse kaçmak riskli.
Bir problem yaratacak kadar lükse kaçmayacağım. Bin lira civarı bir ürün düşünüyorum.

Huawei Freebuds 3 alabilirsin dinledikçe seni hatırlar .
Şimdi aklıma geldi Honor Magic Watch 2 alabilirsin.
Yani teknoloji seven biriyse emin ol daha çok işine yarayacaktır.

Son düzenleme:

Lord of The Rings sevsin veya sevmesin direkt "Arwen Evenstar Pendant" yapıştır, internet den "Arwen Kolyesi" şeklinde de aratabilirsin.

Hocam 1500'e kolye alacağınıza R5 2600 alın hediye olarak. En azından işe yarar
İlla altın olacaksa şu kolyeyi de yanına alırsın. Çiçek de alırsan tam 1500 olur.

Tanıdığım tüm kadınlar takı kullanıyor. Kimi çok süslü kimisi çok sade. Sevdiğiniz hatun karakterine uygun bir şey alın.
Ayrıca hediyenin maddi kısmından çok sizden gitmiş olması daha önemli. Değilse büyük problem.
Verirken gülümsemeyi unutmayın

Huawei Freebuds 3 alabilirsin dinledikçe seni hatırlar .
Şimdi aklıma geldi Honor Magic Watch 2 alabilirsin.
Yani teknoloji seven biriyse emin ol daha çok işine yarayacaktır.
Zaten kullandığı benzeri cihaz var pek gerek yok ona. Ayrıca teknolojik bir alet düşünmüyorum uzun yıllarca kullanabileceği bir şey alacağım.
Üçü arasından kar tanesini seçip, bir kar tanesi gibi "eşsiz" olduğunu belirterek bir metafor yaratabilirsin. Yanına çiçek de almayı unutma. Bol şans.
Güzel fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…