Sevdiğim kıza istek atmalı mıyım?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle gelip "ergen" falan diyecekseniz hiç gelmeyin bu konudan çıkın. Arkadaşlar, sınıftan sevdiğim bir kız var. Kızla pek bir muhabbetimiz yok sadece birkaç kez nasılsın diye sordu ama ben de düzgünce cevap veremedim heyecanlanıp utandığım için. Sen nasılsın diye soramadım. Kızla konuşmak istiyorum ama kafamda hep bana bakmaz beni ciddiye almaz düşüncesi var. Kızla da neredeyse hiç konuşmadığım için de çekiniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa aynı sınıftaki bir kıza hiç yürünmesin zaten. Ama bir kıza yakınlaşılacaksa, yapılması gereken belli. Aynı sınıf olduğu için özel bir yaklaşım sergilemeyecek.
Orası öyle aynı sınıf olması gıcık sadece bu işi ironiye dökenler olabiliyor.

At gitsin en fazla isteği bekletir sınıf arkadaşısın diye kabul etme ihtimalide yüksek.

Öncelikle demem gereken şey, ergenlikte aşık olmak çok normaldir. Şimdi sizin asıl sorunuza cevap vermek istiyorum.

Kızla ilk başlarda kesinlikle yüz yüze konuşun. Sizi tanısın, size güvensin. Ondan sonra ona istek atın veya mesaj yazın. Çünkü herhangi bir kıza ortada bir şey yokken istek atarsanız, çoğu tersler veya engeller. Bazıları ise hiç umursamaz.

Kız sana soru sorduğunda utanma, onunla utancından konuşamıyorsan ona "seninle konuşmaya biraz utanıyorum" demelisin. Ama sana tavsiyem bunu demek yerine kızla konuş, utanma. Yoksa kız yanlış anlayabilir. "Beni umursamıyor galiba" diyebilir. Bu ise onu sizden soğutur.

Dediğim gibi ilk baş kız ile sohbet edin. Size güvenmesi için samimi olun. Örneğin sevdiği rengi sorun. "Müzik dinliyor musun" gibi soruları kızlar çok sever. Onunla ortak noktanız varsa onları tartışabilirsiniz. Örneğin ikinizin de saçı siyah. Veya ikinizde aynı tarz müzik dinliyorsunuz. Ya da başka bir örnek ikinizde çok güzel resim çizersiniz.

İmkan varsa okul kantininde veya okul çıkışı kıza bir şeyler ısmarlayın. Ona bir toka veya bilezik alın. Bir çiçekte olabilir. Sinemaya da gidebilirsiniz. Böyle böyle kızla çok ama çok samimi olacaksınız.

Gerisi sizde.

Hoşlandığınız kız size "nasılsın" diye soruyormuş. Bu güzel bir işaret. Aşk hayatınız da başarılar diliyorum. İyi günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…