"Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?" sorunuza cevap

@bbiwy kaç yaşındasınız, ne gibi tecrübeniz var ve benden tecrübeli misiniz bilemem fakat şunu soracağım, açılmayıp inatla karşı tarafın açılmasını beklemek bencilce bir düşünce değil mi? Utangaç biriyse ve o da açılmanı beklerse bu sonsuzluğa gider.

31 yaşına az kalmış ve evli biriyim, kendim hakkımda başka bilgi vermiyorum.

Bir kızla düzenli olarak vakit geçiriyorsan, yakınlaşıyorsanız ve onu hayatına dahil etmeye başlıyorsan bunun zaten kendisi açılmaktır. Bunu akıl edemeyen bir hatunla (sadece utangaç olsa bile) pek sağlıklı bir ilişki yaşanmaz. (Eylül 2023)

Nelere kadirsin hayat. Bu konu hakkındaki düşüncelerim son 1 ayda biraz değişti. (Ekim 2023)

@Akeron Şu anki düşüncem, bu durumda olan birisi karşısındakinin de ona karşı bir şeyler hissettiğine eminse "açılma" eylemini gerçekleştirebileceği yönünde.

Son düzenleme:
Hocam keşke hiç yazmasaydiniz konuya gine üzüldüm bak halime (açıldım kız dalga geçtiğimi zannetti)

Hocam keşke hiç yazmasaydiniz konuya gine üzüldüm bak halime (açıldım kız dalga geçtiğimi zannetti)

Bu forumda az önce bahsettiğim istisnai durumlar haricinde karşısındaki kıza "açılanları" artık ıslak sopayla dövmeye karar verdim.

Bu forumda az önce bahsettiğim istisnai durumlar haricinde karşısındaki kıza "açılanları" artık ıslak sopayla dövmeye karar verdim.

Reis ben bir kıza zamanında lise 2 de iken daha 1 hafta birbirimizi sadece kesiyor iken yani hiçbir temas ve konuşma yok iken açıldım kız dalga geçer gibi reddetti ama biraz aşağılama ile bende sinirlendim küfür ettim bayağı kıza sonra okulda tacizci ilan edildim şimdi 12.sınıfım ve hala tacizci hatta sonradan kızın yarattığı taciz olayları ile tecavüzcü mertebesine yükseldim bu sene son senem son senenin hatrına ne önerirsin üniversite de adam gibi duracağım ama buradan bir kız ile de bir şeyler yapsam iyi olur bana öneri ver reis üniversite için ön hazırlık yapmam gerek.

Ben bir kıza zamanında lise 2 de iken daha 1 hafta birbirimizi sadece kesiyor iken yani hiçbir temas ve konuşma yok iken açıldım

Bu hata. Zaten konuyu okuduysan anlamışsındır hatanı.

Kız dalga geçer gibi reddetti ama biraz aşağılama ile

Kız sana farkında olmadan çok büyük bir iyilik yapmış. Nasıl bir karaktersiz olduğunu sana daha oracıkta ispatlamış. Bundan sonra "oh be ucuz kurtulmuşum" diye şükredip hiçbir şey demeden ayrılman, onunla da daha muhatap olmaman gerekirdi.

Bu olaydan ders almanı öneririm. Kız çok büyük eşeklik etmiş ama seninki de az eşeklik değil. Kazanabileceğin en iyi üniversiteyi kazanmaya odaklan ve kazanana kadar da karı kız işlerinden uzak dur.

Üniversite de adam gibi duracağım ama buradan bir kız ile de bir şeyler yapsam iyi olur bana öneri ver reis üniversite için ön hazırlık yapmam gerek.

Ön hazırlık ne ya? Duyan da sanır ki her üniversiteye giden çoktan bir sürü kızla birlikte olmuş oluyor.

Türk milleti biraz sorunlu bir millet her duyduklarına inanıyorlar hiçbir sorgulama ve mantık aramadan şu an okulda bildiğin bana çikatilo gibi bakıyorlar geçen bir kız koridorda karşıma çıktı başka da kimse yoktu öğle arası idi hemen geri dönüp merdivenlerden çıkıp kaçtı sanki ona o meçhul işi yapacakmışım gibi nefret ettim bu yüzden kızlardan genç kadınlardan anlattıklarımdan ne sonuç çıkardın yazar mısın?

Reis cevap versene

Son düzenleme:

Boş işler. Kızlardan nefret etmeni gerektirecek bir durum yok.

Reis cevap versene

Emrin olur paşam. Çay, kahve?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…