"Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim?" sorunuza cevap

Boş adamsın reis bahsettiğim kızlardan bir farkın yok ne işin var Technopat'tan niye kızlar soruyorda değilsin?

Güldürdün. Kizlarsoruyor'a benim değil senin gitmen lazım, zira aradığın cevapları sen orada bulursun.

Bu kafa yapınla hayatta umarım başarılı olursun, her ne kadar biraz zor gözükse de. Daha şimdiden lisede "tacizci" damgası yiyerek sarpa sarmaya başlamışsın.

Eyvallah adamsın.

Son düzenleme:

Normalde konuştuğum kızlarla bağı yavaş yavaş ilerletirdim zamanla kendileri bağlanırdı bana. Dönem dönem kafam çok yoğun olduğu için bazı kişilerle merhaba merhabadan öteye gitmeden buluşma ayarlamaya çalışıyordum fakat hiçbiri başarılı olmuyordu, acemilik dönemimde de böyleydi, tabii o zamanlar karşımdakine daha fazla değer veriyordum bu sebeple hatamda fazla oluyordu, red çekildiğinde hiç üzülmesemde 1 yıl öncesine bakınca hareketlerimden pişmanlık duyuyorum. Siz siz olun sosyal medya gibi platformlardaki monoton tavsiyelere uymayın. Açılmak korkak işidir sadece bu adrenalin ve kafa doluluğunu atmak için yapıyorsunuz bunu. Oyunu düzgün oynamanız lazım.

Sınıf ortamı fazla arkadaşvari bir samimilikte olduğu için sosyal medya veya whatsapp üzerinden ikiniz arasında bir samimiyet kurun 2 hafta-1 ay kadar. Bu süreçte kızın zevklerini falanda çakarsınız yavaştan. Seveceği bir filme 2 bilet alın, sonra okul çıkışı gibi herkesin kafasına göre olduğu zaman aralıklarında "cumartesiye 2 bilet aldım" deyin hangi film olduğunu söylemeyin, muhtemelen hangi film için aldığınızı soracaktır, sonrası senin oyunu nasıl oynadığına bağlı. Kız başta anlamamış gibide davranabilir bu noktada nasıl cevap vereceği senin 1 aylık süreçte ne ektiğin. Konuşmada kızı nereden alacağını kaçta alacağını falan sorma senin için nerede ne zaman uygunsa ona göre talimat ver kıza, ona uygun değilse zaten kendi söyler ne zaman müsait olduğunu. Bunların sonucu olumsuz geliyorsa ya kızın deli gibi bağlandığı biri vardır, yada 1 aylık süreçte fazla dost canlısı ve efendi bir yaklaşım sergilemişsindir. Ayrıca playstation falan kızların sebepsiz yere ilgisini çeker biraz ilerlettikten sonra götürebilirsin çeşitlilik ve eğlence her zaman iyidir 2 taraf içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…