EGGoR Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #21 Açılarak açılabilirsin?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 24 Haziran 2021 #22 Ekmek Reis dedi: Akşam gelene kadar telefon numarası internette kullanılmaya başlanılır. Genişletmek için tıkla... Limon atalım. EGGoR dedi: Açılarak açılabilirsin? Genişletmek için tıkla... Kızı kaptı adam başkan. Bir benimkimi olmuyor ben yazınca doğrulukmu cesaretmi oynuyorsun yoksa yazıyorlar şansa bak. Neyse hayırlı olsun başkan.
Ekmek Reis dedi: Akşam gelene kadar telefon numarası internette kullanılmaya başlanılır. Genişletmek için tıkla... Limon atalım. EGGoR dedi: Açılarak açılabilirsin? Genişletmek için tıkla... Kızı kaptı adam başkan. Bir benimkimi olmuyor ben yazınca doğrulukmu cesaretmi oynuyorsun yoksa yazıyorlar şansa bak. Neyse hayırlı olsun başkan.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #23 irfanumut dedi: Limon atalım. Kızı kaptı adam başkan. Bir benimkimi olmuyor ben yazınca doğrulukmu cesaretmi oynuyorsun yoksa yazıyorlar şansa bak. Neyse hayırlı olsun başkan. Genişletmek için tıkla... Limon mevzusu ne oluyor hocam bir çözemedim.
irfanumut dedi: Limon atalım. Kızı kaptı adam başkan. Bir benimkimi olmuyor ben yazınca doğrulukmu cesaretmi oynuyorsun yoksa yazıyorlar şansa bak. Neyse hayırlı olsun başkan. Genişletmek için tıkla... Limon mevzusu ne oluyor hocam bir çözemedim.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 24 Haziran 2021 #24 Ekmek Reis dedi: Limon mevzusu ne oluyor hocam bir çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekmek Reis dedi: Limon mevzusu ne oluyor hocam bir çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #25 İngilizce anlıyorsa şu yöntem çok iyi.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 24 Haziran 2021 #26 LerFly dedi: İngilizce anlıyorsa şu yöntem çok iyi.Eki Görüntüle 1081252 Genişletmek için tıkla... Kızı kaptı başkan.
LerFly dedi: İngilizce anlıyorsa şu yöntem çok iyi.Eki Görüntüle 1081252 Genişletmek için tıkla... Kızı kaptı başkan.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #27 irfanumut dedi: Kızı kaptı başkan. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu bu yöntemi yapsam red edilirim. Ama mantık iyi daha güzeli vardı bulursam atarım.
irfanumut dedi: Kızı kaptı başkan. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu bu yöntemi yapsam red edilirim. Ama mantık iyi daha güzeli vardı bulursam atarım.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 24 Haziran 2021 #28 LerFly dedi: Sıkıntı şu bu yöntemi yapsam Red edilirim. Ama mantık iyi daha güzeli vardı bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbirini kullanmıyorum sebebi ise şans yok ne yaparsam yapayım Red. havada ban kokusu var garanti yukarıda bir yerde Türkçeyi katletmişimdir 1-2 saat cevap yazamayabilirim.
LerFly dedi: Sıkıntı şu bu yöntemi yapsam Red edilirim. Ama mantık iyi daha güzeli vardı bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbirini kullanmıyorum sebebi ise şans yok ne yaparsam yapayım Red. havada ban kokusu var garanti yukarıda bir yerde Türkçeyi katletmişimdir 1-2 saat cevap yazamayabilirim.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #29 irfanumut dedi: Ben hiçbirini kullanmıyorum sebebi ise şans yok ne yaparsam yapayım Red. Genişletmek için tıkla... Aga be aynı kaderi paylaşıyoruz :/
irfanumut dedi: Ben hiçbirini kullanmıyorum sebebi ise şans yok ne yaparsam yapayım Red. Genişletmek için tıkla... Aga be aynı kaderi paylaşıyoruz :/
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 24 Haziran 2021 #30 LerFly dedi: Aga be aynı kaderi paylaşıyoruz :/ Genişletmek için tıkla... Reddedilenler grubu kuralım belki orada denk gelir.
LerFly dedi: Aga be aynı kaderi paylaşıyoruz :/ Genişletmek için tıkla... Reddedilenler grubu kuralım belki orada denk gelir.