D Denizpoyrazboz Centipat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 2 10 Ağustos 2022 #1 Ben bir kızı seviyorum. lise üçüm ve kıza açılmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağım netleştiremiyorum. O da bana karşı boş değil hissediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Ben bir kızı seviyorum. lise üçüm ve kıza açılmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağım netleştiremiyorum. O da bana karşı boş değil hissediyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #2 Denizpoyrazboz dedi: Ben bir kızı seviyorum. lise üçüm ve kıza açılmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağım netleştiremiyorum. O da bana karşı boş değil hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hissediyorsan git soyle su konuları da anlamiyom yukarıdan bi tane uçak uçur uzerinde x seni seviyorum falan mi yazsın diyelim.
Denizpoyrazboz dedi: Ben bir kızı seviyorum. lise üçüm ve kıza açılmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağım netleştiremiyorum. O da bana karşı boş değil hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hissediyorsan git soyle su konuları da anlamiyom yukarıdan bi tane uçak uçur uzerinde x seni seviyorum falan mi yazsın diyelim.
D Denizpoyrazboz Centipat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 2 10 Ağustos 2022 #3 SeanStrickland dedi: Hissediyorsan git soyle su konuları da anlamıyorum yukarıdan bir tane uçak uçur uzerinde X seni seviyorum falan mi yazsın diyelim. Genişletmek için tıkla... Uçak güzelmiş. Czn Burak'a mı götürsem? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
SeanStrickland dedi: Hissediyorsan git soyle su konuları da anlamıyorum yukarıdan bir tane uçak uçur uzerinde X seni seviyorum falan mi yazsın diyelim. Genişletmek için tıkla... Uçak güzelmiş. Czn Burak'a mı götürsem?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #4 Denizpoyrazboz dedi: Uçak güzel miş Czn Burak’a mı götürsem Genişletmek için tıkla... Bi tane pide yaptir kıza üzerinde adı yazan. Denizpoyrazboz dedi: Uçak güzelmiş. Czn Burak’a mı götürsem? Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenle bu arada uyarı yeme yazım yanlisindan.
Denizpoyrazboz dedi: Uçak güzel miş Czn Burak’a mı götürsem Genişletmek için tıkla... Bi tane pide yaptir kıza üzerinde adı yazan. Denizpoyrazboz dedi: Uçak güzelmiş. Czn Burak’a mı götürsem? Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenle bu arada uyarı yeme yazım yanlisindan.