Merhaba arkadaşlar. Instagram'dan bir kıza aşık oldum resmen ama birbirimizi tanımıyoruz takip isteği attım. Kabul ederse ne yazmam gerekiyor? Nasıl tanışabiliriz söyler misiniz?Er
Yaz işte burcun ne boyun kaç gibi şeyler.
Selam, merhaba, bişey sorabilir miyim, tanışabilir miyiz dışında herşeyi yazabilirsin.
Story, fotoğraf beğenme ve alev atma işine asla girme.
Zaten seninle ilgileniyorsa ne yazsan cevap verir ama klişe olmana da gerek yok.
Kahve kitap storylerine yanıt verebilirsin.
Boş makara muhabbet çevirip samimiyet kurduktan sonra kahve içmeye davet edersin.
Seni beğenmişse kabul eder. Yoksa da next.
Bu süre zarfında bu kıza çok fazla bağlanmanı da tavsiye etmem kendine sürekli alternatifler yarat.
Yaz işte burcun ne boyun kaç gibi şeyler boş makara muhabbet çevirip samimiyet kurduktan sonra kahve içmeye davet edersin. Seni beğenmişse kabul eder. Yoksa da Next. Bu süre zarfında bu kıza çok fazla bağlanmanı da tavsiye etmem kendine sürekli alternatifler yarat.
Yani şimdi durum şöyle tek bir kıza bağlanıp olumsuz cevap aldığında kendini kahretmenin hiçbir anlamı yok. Reddedilmeyi öğrenmen gerekiyor. Utanılacak bir şey yok. Kendi hesabından ekle.
Yani şimdi durum şöyle tek bir kıza bağlanıp olumsuz cevap aldığında kendini kahretmenin hiçbir anlamı yok. Reddedilmeyi öğrenmen gerekiyor. Utanılacak bir şey yok. Kendi hesabından ekle.
Ne önemi var ki takipçi sayının? kızınki yüksek seninki düşük diye seninle ilgilenmez diye düşünüyorsan bu çok boş bir düşünce dostum. Ayrıca hala oneitis durumundasın takılı kalma tek bir kıza bu kadar.