Sevdiğim kıza nasıl açılacağım?

@Dedektif Fırtına şimdi düzgün bir cümleyle toparlayabilirsiniz. Yardımcı olalım.

@Dedektif Fırtına şimdi düzgün bir cümleyle toparlayabilirsiniz. Yardımcı olalım.
Sınıfta bir kız var onun adı Merve olsun (gerçek adı değil). Ben onu seviyorum. Merve'nin arkadaşları bana Merve yanımdayken Merve seni seviyor diyorlar wp ses kayıtlarını atarım diyorlar ben de yav he he diyorum gidiyorum, bir kaynaştırma öğrencisi var adı Ali olsun, Ali saldırmayı seven birisi ve Ali her o kızı seveni dövüyor. ben ise cılız biriyim kavga etmem. Ne yapsam. Ve başlık öyle değil, acil içerdiği için değiştirildi asıl başlık yardım edin.
Ve tüm kızlar bana salak, mal, çirkin, maymundan 5 dk önce döğmuş diyorlar.

@Dedektif Fırtına o zaman o kızların ağzının payını verin. Neden kendinize hakaret ettiriyorsunuz?

@Dedektif Fırtına centilmenliği ve kibarlığı sizden öğrenecek değilim. Siz kendinize hakaret ettirmeye memnunsanız centilmenliğe ve kibarlığa devam edin. Ne diyebilirim? Normalde uzun uzun mesaj yazacaktım, yazmayacağım. Siz halinizden memnun gibi gözüküyorsunuz.

Kimseyi kıramıyorum . Saçın kötüymüş bile diyemem bir kişiye.

@Dedektif Fırtına bunu centilmenlik ve kibarlığa bağlamanız tuhaf işte. Siz kendinize hakaret ettirmeye memnunsunuz gibi duruyor.

@Dedektif Fırtına tepkin onlar size cirkin deyince sunu demek olsun "Dedi kendini dev aynasında goren disi sinek!"...
Biraz agir gibi ama iyi bir cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…