Sevdiğim kıza nasıl yakınlaşabilirim?

Courierciaykutt

Centipat
Daha fazla  
Geçen sene sınıfta kaldım bu sene 9.sınıfı tekrar okuyorum. Neredeyse 1 ay geçti ve sınıfta bir kıza çok bağlandım. Bildiginiz delirdim yani Instagram'da hikayelerimi falan beğeniyor mu, takipçisi artmışmı falan bunları inceliyorum akşama kadar. Ama okulda bu kızla samimiyetimiz az yani açılmam şu durumda imkansız. Samimiyetimiz olmasa da bana karşı negatif bir davranışı yok aramız iyi. Bu kız okulun ilk haftası 10.sınıflardan geçen seneki sınıf arkadaşlarımdan birine aşık oldu ama çok çabaladım ondan vazgeçmesini başardım. Ben bu kıza nasıl yaklaşacağım? Öyle kafelere kantine falan gidip birebir konuşamam bu arada biraz utangacım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu kadar taktığın için konuşmuyosun ama yaşına bakınca da normal önüne bak bence.

Önce kızla bir Instagram'da vs muhabbet kurmaya bak utandığın için bu daha doğru gibi.

Ya arkadaşım sınıfta kalmışsın, git dersini çalış. Lisede aşk boş iştir.

Üniversite zamanında asıl ortam başlıyor, lise zamanlarının verdiği ergenlik hevesiyle küçük şeyleri çok takıyorsunuz.

arkadaşlar ben sevgili bulmak istiyorum diyince o aşk olmuyor yanında birisinin olmasını istiyorsun aşk bambaşka birşeydir ansızın çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…