Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #21 De ekini ayıramayan kızla olmaz hocam. uzgunadam1 dedi: Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla...
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 12 Haziran 2021 #22 uzgunadam1 dedi: Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafımdaki gibiyim şu an naptın be.
uzgunadam1 dedi: Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafımdaki gibiyim şu an naptın be.
U uzgunadam1 Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 3 12 Haziran 2021 #23 Ülküsüz dedi: De ekini ayıramayan kızla olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Pek de kasmamak lazım bence.
Ülküsüz dedi: De ekini ayıramayan kızla olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Pek de kasmamak lazım bence.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #24 uzgunadam1 dedi: uzaktan izledim daha sonra konuştuk biraz, dayanamayıp açıldım. Genişletmek için tıkla... Keşke acılmadan önce buraya yazsaydın
uzgunadam1 dedi: uzaktan izledim daha sonra konuştuk biraz, dayanamayıp açıldım. Genişletmek için tıkla... Keşke acılmadan önce buraya yazsaydın
U uzgunadam1 Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 3 12 Haziran 2021 #25 Hayattan beklentim kalmadı artık.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #26 uzgunadam1 dedi: Pek de kasmamak lazım bence. Genişletmek için tıkla... Türkçeyi düzgün kullanamayan birinden bahsediyoruz. Bence kasmak lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021
uzgunadam1 dedi: Pek de kasmamak lazım bence. Genişletmek için tıkla... Türkçeyi düzgün kullanamayan birinden bahsediyoruz. Bence kasmak lazım.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Haziran 2021 #27 NoobEller dedi: @1card1 kızlarla yazışmanın sanatını neden bir rehber açarak foruma öğretmiyorsunuz? Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Nereden cıkıyor bunlar
NoobEller dedi: @1card1 kızlarla yazışmanın sanatını neden bir rehber açarak foruma öğretmiyorsunuz? Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Nereden cıkıyor bunlar
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #28 rickrollin dedi: Türkçeyi düzgün kullanamayan birinden bahsediyoruz. Bence kasmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hele hele Technopat Sosyal üyesi olarak bizim iyice kasmamız lazım değil mi ama?
rickrollin dedi: Türkçeyi düzgün kullanamayan birinden bahsediyoruz. Bence kasmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hele hele Technopat Sosyal üyesi olarak bizim iyice kasmamız lazım değil mi ama?
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #29 Ülküsüz dedi: Hele hele Technopat Sosyal üyesi olarak bizim iyice kasmamız lazım değil mi ama? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Technopat sağ olsun foruma geldiğimden beri her yerdeki mesajlaşmalarım düzeldi. Noktalama işareti kullanmaya başladım
Ülküsüz dedi: Hele hele Technopat Sosyal üyesi olarak bizim iyice kasmamız lazım değil mi ama? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Technopat sağ olsun foruma geldiğimden beri her yerdeki mesajlaşmalarım düzeldi. Noktalama işareti kullanmaya başladım
G Gökhan Kale Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 532 Çözümler 1 12 Haziran 2021 #30 uzgunadam1 dedi: Hayattan beklentim kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Oğlum bir kiz reddetti diye hayattanmi soğudun ne derdi olanlar var.
uzgunadam1 dedi: Hayattan beklentim kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Oğlum bir kiz reddetti diye hayattanmi soğudun ne derdi olanlar var.